Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás: 20 prémium link ingyen

20 prémium link ingyen - 1 linkért cserébe

A releváns szövegkörnyezetben található linkek sokat javíthatnak a Google keresőben elért helyezésen. Most Ön 20 ilyen prémium linket kaphat ingyen, azonnal. Csak 1 linkért cserébe. Jól hangzik?

A keresőoptimalizálás sikerének legalább a felét az Ön weboldalára hivatkozó, jó minőségű linkek biztosítják. A jó minőségű link egyik alapkövetelménye, hogy releváns szövegkörnyezetben legyen megtalálható. Ez azt jelenti, hogy a link előtt illetve a link után lévő szövegnek kiemelkedő fontosságot tulajdonít a Google rangsorolási algoritmus.

Magától érthető, hiszen a linkre kattintást növeli egy jó ajánló szöveg. A link közvetlen szövegkörnyezetében szereplő kulcsszavak nagy hatással vannak a helyezésre. A rangsorolási algoritmus egész egyszerűen megnéz, hogy a link előtt illetve a link után levő rövid szövegben szerepel-e az a kulcsszó, ami a linkelt weboldalra jellemző. A linken keresztül hozzáadja a kulcsszavakat a célzott honlaphoz. A linken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap.

Most Ön 20 ilyen linket kaphat, azonnal - ingyen.

Hogyan kapja meg a 20 releváns szövegkörnyezetben szereplő linket?

A SEOZSENI Prémium Linkcsere Programban résztvevő honlapokra kerül az Ön weboldalára hivatkozó link. Önnek csak annyi a teendője, hogy megadja a 20 link webcímét (href) és a link szövegét. A szövegkörnyezetet a SEOZSENI készíti el szakszerű formázással és feltölti azonnal a partnerek honlapjaira.

Ezt a 20 linket felhasználhatja egy oldal erősítésére vagy mély linképítésre is. Az Ön által megadott linkek célja (URL-je) hivatkozhat ugyanarra az oldalra. Egyetlen feltétel: minden linknek azonos domain-re kell hivatkozni.

Ez követően kap egy listát, hogy mely honlapokra került ki az Ön weboldalára hivatkozó link. Nézze meg élőben: az egyik link akár az Öné is lehetne. 20 különböző weboldalra kerül ki a link. Ami rettentően fontos, mivel a weboldalára hivatkozó egyedi domainek száma nagyon erős rangsorolási faktor.

Cserébe Ön elhelyez weboldala láblécében egyetlen linket, amely valamelyik SEOZSENI Prémium Linkcsere Programban résztvevő honlapra hivatkozik:

  • A linkek szerkesztése és nyilvántartása a SEOZSENI adminisztrációban történik. Ha még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, ingyen regisztrálhat.
  • Ezt a funkciót itt találja: SEOZSENI » Közösségi Linképítés menü » 20 prémium link ingyen

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.