Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Adwords:
Duplikált kulcsszó ellenőrzés

Duplikált kulcsszó ellenőrzés

 

Kevesen tudják, hogy a keresőoptimalizálás kulcsszavaknak fontos jelentőséve van. Az Adwords figyeli azt is, hogy Ön hogyan bánik a kulcsszavakkal. A kulcsszavak felvétele során ötleteket ad új kulcsszavakhoz. Tetszetős ötlet, ezért a kulcsszavak bekerülnek a hirdetéscsoportokba. Több hirdetéscsoport esetében pedig felhalmozódnak a kulcsszavak.

Egy kulcsszó több hirdetéscsoportban is szerepel. Ami nem ajánlott, mert így az adott kulcsszóhoz nem tudja egyértelműen eldönteni az Adwords, hogy melyik hirdetéscsoport beállításait alkalmazza. Egyszer az egyik hirdetés szövege, olykor pedig a másik hirdetés szövege jelenik meg. Ez a kavarodás hullámzó kattintási árakat eredményez. A kattintási árak akkor hatékonyak, ha folyamatosan ugyanazt az eredményt produkálják.

A SEOZSENI-ben ezért van a keresőoptimalizálás funkciók melett Google Adwords kampányhoz duplikált kulcsszó ellenőrzés. A rendszer figyelmeztet, ha egy kulcsszó több hirdetéscsoportban is szerepel. Addig nem is engedi feltölteni az Adwords beállításokat, amíg nem javította a hibát.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Adwords menü » Kampány áttekintése » [egy kiválasztott honlap]

Adwords menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.