Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Egyszeri keresőoptimalizálás csomag elfogyott

2019. január 29, kedd 12:23

Annyira hatékony ez a keresőoptimalizálás, hogy február 1-től már megszűnt

A minőségi linképítéshez értékes linkforrásokra van szükség. A PR cikk alapú linképítés továbbra is megállíthatatlan. Főleg akkor, ha a linkek is linkeket kapnak. Ezt nevezzük többszintű linképítésnek. Van egy jó illetve egy rossz hírem: így rajtolt a 2019-es év

Az év eleje számos változást hozott. Kezdem a rossz hírrel: Megszűnt minden egyszeri keresőoptimalizálás csomag. Kedvcsinálóként néhány tízezer forintért fél éves intenzív linképítést lehetett vásárolni. Ez a módszer annyira hatékony, hogy meg kell szüntetni. Február 1-től csak a prémium kategóriás havidíjas illetve sikerdíjas keresőoptimalizálásban érhető el.

Jöjjön a jó hír: a SEOZSENI Közösségi Linképítés teljes jogú tagjai is kapnak többszintű linképítést

A SEOZSENI Közösségi Linképítés tagok száma szépen gyarapodik. A növekedési ütem fokozása miatt minden teljes jogú tag idén többszintű linképítést is kap.

Változás történt a havi PR cikkek mennyiségében is. A kvótákat a bejelentkezés után láthatja.

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.