Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Évente 600 link

2019. augusztus 26, hétfő 14:50

Ki kér évente 600 linket - teljesen ingyen?

2019. szeptember 1-től teljesen megújul a SEOZSENI Közösségi Linképítés. Eddig mindenki havonta 5 darab PR cikket kapott, benne egy-egy linkkel. Most jön a forradalmi változás: ezentúl akár 10 linket is el lehet helyezni egyetlen PR cikkben. Ez évente 600 extra linket jelent, ami tökéletes mélylink építésre vagy akár long-tail linképítésre is. Mindezt teljesen INGYEN

A Google élmezőnyébe kerülni a szabályok ismeretével nem is nehéz - azonban rettentő időigényes feladat. Melynek egyes részeit szinte lehetetlen teljesíteni. Ilyen a minőségi linképítés. Hiába ismeri a szabályokat, trükköket és a minőségi PR cikk készítés rejtelmeit, ha nincs elegendő számú és minőségű weboldal, ami publikálja az Ön cikkeit.

Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: weboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymás hírnevét és linkerejét növeljék. Idén szeptembertől két fontos frissítés érkezik:

Akár 10 linket is kaphat egyetlen, kiváló minőségű SEOZSENI PR cikkből

A Google élmezőnyébe jutásnak egyik feltétele, hogy az Ön weboldalára jó minőségű és elegendő mennyiségű linkek hivatkozzanak más weboldalakról. Ezt válthatja valóra a SEOZSENI Közösségi Linképítéssel, ahonnan kiváló minőségű PR cikkeket szerezhet. A SEOZSENI PR cikkek teljes mértékben megfelelnek a Google minőségi irányelveinek és a legújabb, E-A-T névre keresztelt minősítési módszernek

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.