Menü
Telefonszám
Kapcsolat
2020 három legütősebb SEO újdonsága

2020. január 05, vasárnap 13:37

2020 három legütősebb SEO újdonsága

A keresőoptimalizálás célja, hogy weboldala jobbá váljon. Értékesebb, hasznosabb információt adjon a felhasználónak, mint a többi százezer weblap, amire kattinthatna. A Google rangsorolási algoritmusára óriási felelősség hárul: ha téved a sorrendet illetően, a felhasználó elpártolhat a cég termékeitől. A rangsorolási algoritmus őrült ütemben fejlődik, ami kikényszeríti változást. Íme 3 SEO újdonság, ami 2020-ban weboldalát az élmezőnybe repíti

A hatékony SEO jutalma: Özönlenek megrendelések, hatalmas vagyont halmozhat fel és megvehet szinte bármit, amit csak józan ésszel megkíván

A bevételek kirobbannak. Bármit megvehet! Megvalósíthatja a rég porosodó ötleteket. Belevághat új dolgokba, megvásárolhatja a legjobb autót, házat, kütyüket. Növelheti az életszínvonalát és gond nélkül költekezhet.

Itt az ideje annak, hogy megszépítse életét. Lecserélhetné a régi holmikat, felújíthatná az otthonát. Végre lenne elegendő pénz álmai nyaralásához. Az idő miatt sem kell aggódni: hiszen biztosan uralja a célpiacot és nem kell amiatt aggódni, hogy egyik pillanatról a másikra szertefoszlik az új élete.

Három tipp, ami segít weboldalát az élmezőnybe repíteni:

#1. tipp: SEO szövegírás

A Google a nyelvi interfészek miatt pontosan érti, hogy mit akar a felhasználó. Jól tudja, hogy milyen tartalmat akar az első helyen látni. Ezért kell kiváló SEO szöveget írni újra és újra. Ezek többsége azonban túl van zsúfolva kulcsszavakkal.

A keresőmotor imádja, de a felhasználók menekülnek. A weboldal bizalmát csökkenti az ilyen rizsálás, mivel száraz és nehézkes, nem mond semmit. Itt a megoldás: prémium SEO szövegírás érzelemdús szöveggel, ami növeli az eladás hatékonyságát.

Részletek itt: Prémium SEO szövegírás - Növeli az eladás hatékonyságát, miközben a Google élmezőnyét is biztosítja >>>

#2. tipp: Hullám-Hatás

A keresőoptimalizálás félig linképítés, félig tartalomépítés. A linképítés aranykora már lezárult, ma a tartalomépítés korszakában élünk. A Google a nyelvi interfészek miatt megérti, mit akar a felhasználó és megérti, milyen weboldalt akar az első helyen látni. Ezért kell kiváló tartalmat készíteni újra és újra. A tartalomépítés azonban önmagában kevés.

Bármennyi cikket, blogot tölt fel weboldalára - a Google szemében ezeknek a bejegyzéseknek az információs társadalomra gyakorolt hatása NULLA, mivel ezeknek a linkereje NULLA. Az egyetlen megoldás: Hullám-Hatás. Tartalomépítés kombinálva linképítéssel.

Részletek itt: Hullám-Hatás - Így válik weboldala véleményvezérré és szerzi meg a Google első helyét >>>

#3. tipp: Konkurencia kizárás

Linképítés nélkül lehetetlen a Google élmezőnyébe kerülni. Elegendő mennyiségű és minőségű linkek szerzéséhez értékes kapcsolatokra van szükség. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: weboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymást erősítsék. Méregdrága linképítés és márkanév építés gyorsan, hatékonyan. Az ehhez szükséges technikai eszközöket, programokat, adatbázist a SEOZSENI biztosítja teljesen ingyen. Önnek nincs más teendője, csak csatlakozzon a SEOZSENI Közösséghez.

2020 január 1-től bevezetésre került a konkurencia kizárás a Közösségi Linképítésben. Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

Részletek itt: Évente akár 1 millió Ft értékű minőségi linképítés ingyen >>>

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.