Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás: linkfa funkció

2017. augusztus 15, kedd 23:09

Megújult a SEOZSENI „Linkfa” funkció: fejlettebb backlink elemzés

A SEOZSENI linkprofil (backlink) elemző funkciója kapott egy frissítést. Mától a „Linkfában” látható, hogy a konkurens weboldal milyen egyedi domain illetve host nevekről kap linkeket

Az egyedi domain-ekről származó linkek száma nagyon fontos keresőoptimalizálás rangsorolási faktor. Minél több egyedi domain-ről érkezik link, annál biztosabbra vehető, hogy a linkelt weboldal hiteles forrás. Főleg akkor, ha a PR cikk formájában található a link. Ezt az előnyt használja ki a SEOZSENI Linképítő Weboldal.

A SEOZSENI rendelkezik saját linkprofil indexelő rendszerrel. A nemzetközi backlink elemző szoftverekkel ellentétben nincs korlátozva a kinyerhető adatok száma, minősége. A nemzetközi linkelemző szoftverekkel ellentétben a SEOZSENI főleg magyarországi linkhálózatra fókuszál. Néhány backlink elemző szoftver:

A linkprofil elemző szoftverek többsége fizetős, míg a SEOZSENI linkprofil elemző használata ingyenes.

Keresőoptimalizálás: backlink elemzés eredménye

A konkurens honlap mélylink profilja. Megtudhatja, honnan kap linkeket és melyik aloldalára hivatkoznak a linkek. Kiderülhet, milyen linkcsere és / vagy PR cikk hálózatnak lehet a tagja. A linkszövegek elemzésével még mélyebbre áshat a konkurens titkaiban

Linkfa funkció: megismerheti a konkurens honlap mélylink struktúráját

A linképítés sikere 3 tényezőtől függ:

  • honnan kap linket a weboldal
  • milyen linkszöveggel
  • melyik oldalra hivatkozik a link (mélylink térkép)

A linkprofil elemzés az első kettőre, míg a Linkfa a harmadik kérdésre ad választ. A mélylinkek struktúráját vizsgálhatja meg ezzel a funkcióval. Vajon egy adott honlap hány különböző oldala kap linket? Melyik oldal milyen arányban kap linkeket? Hova mutatnak a kulcsszavas linkszövegek? Vajon több aloldalra is hivatkoznak kulcsszavas linkek?

Keresőoptimalizálás backlink elemzés: linkfa funkció

Linkfa: megmutatja, hogy milyen oldalakra hány linket kap a konkurens. Lentebb görgetve a linkszövegekből megtudhatja, milyen arányban használ linkszövegre helyezett kulcsszavakat a konkurens

A linkfában könnyen megnézheti, hogy egy konkurens honlap milyen erősen van jelen a magyar linkhálózatban. Ezt az elemzést a lap alján találja:

SEOZSENI backlink elemzés

Domain források: megnézheti, hogy a konkurens weboldal milyen domainekről hány darab linket kap

Minél több domain-ről kap értékes linket a konkurens weboldal, annál tartósabban marad a Google élmezőnyében. Ma a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb célja új domain-ekről új linkek szerzése. Enélkül senki sem kerülhet az élmezőnybe.

Ezt az eszközt itt találja:

  • SEOZSENI » Eszközök menü » Konkurens linkprofil elemzés

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.