Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás - SEOZSENI Linképítés Franchise

2017. augusztus 11, péntek 15:57

Drámai zuhanás a Google keresőben - és a megoldás: "SEOZSENI Linképítés Franchise" tanulmány

A kiscégek többsége olyan nyomásokat és próbákat állt ki az elmúlt években, amilyen nehézséget talán még soha sem tapasztaltak. A bevétel folyamatos csökkenése megpróbálja még a legjobb vállalkozót is. Mintha ólomból lenne a piac, a vevők nagyon nehezen mozdulnak. Gyakran megfigyelhető, hogy a drámai zuhanás az internetes bevételeket sokkal intenzívebben érinti. Az egyre szigorúbb Pingvin névre keresztelt algoritmus frissítés ellen sajnos nagyon kevés vállalkozó tud hatékonyan védekezni. Emiatt sokan feladják a linképítést. Azonban nem kell tovább rettegni a Pingvintől: itt a megoldás

Számtalan esetben megtörtént, hogy a weboldal egyik pillanatról a másikra drámaian visszaesett a keresőben. Ilyen helyzetben az oldal tulajdonosa kétségbeesetten keresi weboldalát. Mire megtalálja, már tudja, hogy ekkora visszaesés mellett elbúcsúzhat a korábban megízlelt bevételeinek. A visszaesés egy egész katasztrófa sorozatot zúdít a cégre.

Az internetes megkeresésből származó bevétel pillanatok alatt tizedére csökken. Megszűnik a nyüzsgés a honlapon. Nem érkeznek ajánlatkérő e-mailek. Ritkábban csörög a telefon. Kevesebben lépik át a bolt ajtaját. Hirtelen minden üressé válik. Teljesen kiszolgáltatottá válik ilyenkor. Kétségbeesetten próbál tenni valamit. Naponta többször is megnézi, hogy történt-e valami változás a helyezésben. Valami csoda folytán nem került-e vissza a weboldal a régi helyére.

Sokan kénytelenek beletörődni, hogy semmit sem tehetnek annak érdekében, hogy „rehabilitálják” weboldalukat. Elfogadják, hogy az internetes bevételüknek búcsút inthetnek. De vannak olyanok is, akik próbálnak fordítani a helyzeten. Keresik az interneten a megoldást, hogyan szerezhető vissza a milliókat érő helyezés. Sokan meg is találják a megoldást, de mire visszakerül a honlap az eredeti helyére, hosszú hetek, hónapok telnek el. A kiesett bevétel nagyon fájdalmas és pótolhatatlan.

Hihetetlen üzleti előny: képzelje el, hogy az egész világ egy sivatag, és csak Önnél kapható ivóvíz...

A Pingvin 2.0 óriási káoszt teremtett. Sokkal keményebben büntet, mint az elődje. Átfogóbban, mélyebben vizsgálja a linkeket. Az előző frissítésekhez képest nőtt azoknak a száma, akik büntetésben részesülnek. A súlyos csapások miatt hatalmas az érdeklődés az iránt, hogyan lehet védekezni a Pingvin 2.0 ellen.

Azonban a Pingvin 2.0 jóval összetettebb az elődjénél. Nem lehet olyan könnyen megfejteni a hatását. A magyarországi SEO honlapok, fórumok és blogok még csak most kezdenek arról beszélni, hogy megjelent a Pingvin 2.0. A működését kevesen ismerik ilyen rövid idő után. A működéséről, hatásáról és a védekezésről elvétve találni egy-két elnagyolt cikket. Ezek a felszínes cikkek sem bizonyítottak, csupán néhány angol nyelvű cikk magyar fordításai.

Az Ön konkurensei még csak most kezdenek ébredezni, de magukra maradtak. A szakoldalakon sem találni használható útmutatást a Google mérnökök új húzása ellen. Most jött el az Ön ideje. Soha sem volt még ekkora káosz, ami alatt Ön magához ragadhatja az irányítást és a Pingvin 2.0 működésének ismeretei fényében egyeduralkodóvá válhat szakmájában.

Az országban elsőként: „SEOZSENI Linképítés Franchise”

Miközben a konkurensek kimerülve, ötletek nélkül csak a sötétben tapogatóznak, Ön a „SEOZSENI Linképítés Franchise” útmutatásával teljesen átépíti a weboldalára hivatkozó linkek szerkezetét, összetételét és linkszövegeit. Ezzel az egyedülálló húzással három legyet üt egy csapásra:

  • Biztosítja weboldalát a Pingvin 1.0 és a Pingvin 2.0 büntetések ellen.
  • Az új fajta linképítési technikával néhány hónapon belül átveheti a vezetést a Google keresőben.
  • Képes lesz megtartani az elért helyezést, nem fogják visszaelőzni a konkurensek.

Ezzel az egyedülálló képességgel mindenki előtt bátran dicsekedhet. Az internetes keresésből származó bevételek forradalmasítják cégét. A pénztárcája gyorsan hízni kezd. Miközben egyre több konkurense roppan össze a nyomás alatt.

Ön csak kényelmesen hátradől és végignézi, ahogy a konkurencia pánikszerűen próbálja orvosolni a helyzetet. De nem találnak rá megoldást, mert a szakmai oldalak némák. A Pingvin 1.0 frissítés hatására a „SEO guruk” 63 százaléka letörölte a keresőoptimalizálás tanácsadással foglalkozó honlapjuk teljes tartalmát. 1 évvel korábban 2 millió cikket hozott fel a Google kereső „keresőoptimalizálás” szóra. Ma már alig 740.000 cikket talált meg.

Számtalan „SEO guru” megalapozatlan, elnagyolt és idejétmúlt tanácsa rengeteg honlap vesztét okozta már. A vállalkozókban megrendült a bizalom a keresőoptimalizálás felé. Számtalan esetben csak ígérgettek, de nem teljesítették ígéretüket. Az óriási mértékű csalódás, elégedetlenség és kiábrándultság jócskán hátráltatja a konkurenseit a Pingvin 2.0 elleni küzdelemben. Hatalmas kockázata van egy-egy elnagyolt tanácsnak: weboldala webszemét bélyeget kap és akár örökre eltűnik a süllyesztőben.

Most jött el az Ön ideje: amíg a maradék konkurencia a sötétben tapogatózik, Ön megragadhatja az irányítást. Az Ön konkurensei néhány bekezdésen kívül semmit sem találnak a Pingvin 2.0 működéséről.  Ön pedig letölti a „SEOZSENI Linképítés Franchise” szakkönyvet, amiben 17 oldalon keresztül olvashat a 2015-ben is aktuális linképítési technikákról:

  • 586 db domain
  • 5.872 db kulcsszó
  • 974.023 db link kapcsolat és linkszöveg

vizsgálata után végre elkészült egy könnyen másolható, univerzális útmutató kettős céllal: megoldás a Pingvin 1.0 és Pingvin 2.0 ellen, valamint új eszközöket nyújt a helyezés növelésért folytatott küzdelemben.

Vajon mennyit érhet ez Önnek?

Végezzünk el egy gondolat-kísérletet. Tegyük fel, hogy talált 50 kifejezést, amit az Ön vevői használnak közvetlenül a vásárlás előtti tájékozódásra. A Google keresőben naponta 100 ember kattint a honlapjára. Zseniális reklámszöveget írt és minden 20-ik látogató Önnél vásárol. Tegyük fel, hogy csak 1.000 forint az Ön nyeresége egy vásárlás után. Gondolta volna, hogy ez Önnek évente 1.825.000 forinttal gyarapítja a pénztárcáját?

Ugyanilyen feltételek mellett napi 1.000 látogató 18.250.000 forint nyereséggel gyarapítja bankszámláját.

Ez tetszik. De hogyan juthatok hozzá?

A „SEOZSENI Linképítés Franchise” INGYEN letölthető PDF formátumban a SEOZSENI irányítópultjáról. Nincs felár, nincs rejtett költség: aki regisztrált vagy előfizetett a SEOZESNI bármilyen csomagjára, INGYEN letöltheti a linképítési útmutatót.

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.