Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Extra keresőoptimalizálás modul: HÍRKERESŐ

2015. február 16, hétfő 22:06

Vadonatúj megoldás a SEOZSENI-ben: Hírkereső. Ez a keresőoptimalizálás modul megoldást jelenthet azoknak, akik nem tudnak új tartalmat készíteni weboldalukon

Az új tartalom rettentően fontos rangsorolási faktor. A minőségi tartalom ismertetője, hogy rendszeresen keletkezik új, egyedi, keresőbarát webcímen elérhető friss, naprakész bejegyzés. Az ilyen weboldalakat imádja a Google. Ennek a hátulütője, hogy az új tartalom nélküli weboldalakat nagyon csúnyán megbélyegezheti a Panda algoritmus.

Azonban új tartalmat készíteni nem is egyszerű. Még a témában jártas vállalkozóknak is nagyon nehéz ugyanarról írni újra és újra és újra és újra és újra hónapokon, éveken, évtizedeken keresztül.

Ilyenkor jöhet számításba az új, hírkereső modul. Aminek a működése pofonegyszerű:

  • 1. Hírek gyűjtése: Most éppen 541 hazai hírportálról gyűjti a híreket. Pár nap alatt 14.897 hírt gyűjtött össze ezekről a hírportálokról.
  • 2. Hírek keresése: A kigyűjtött hírek között Ön tetszőleges kulcsszóra rákereshet.
  • 3. Hírek kiválogatása: A keresés után megjelenő hírekből Ön kiválaszthatja azokat, amik legjobban a témába vágnak.
  • 4. Hírek megosztása: A kigyűjtött híreket kimásolja és a weboldalára elhelyezi. Ebben segítségére lesz a „hír beillesztés forráskódja”.

A hírkereső modul itt érhető el:
Keresés menü -> Hírkereső (tartalom építés)

 

Egyszerű ötlet, zseniális megoldás: Ha nem tud új tartalmat készíteni, válogasson a témában megjelenő hírek között és azt publikálja weboldalán

A nyereség gyarapítása minden egyes vállalkozás kardinális hivatása. Extra ügyfeleket lehet kapni keresőoptimalizálással. A keresőoptimalizálás kiemelkedő bevétel növelő mód a vállalkozóknak. A cégeket érintő három elsődleges feladat között szerepel az új megrendelők gyűjtése.

Nagyon nehéz új tartalmat készíteni legalább heti rendszerességgel. Egy elfoglalt vállalkozó a háta közepére sem kívánja, hogy egy húzós nap után még új cikket kelljen írni weboldalára.

Ilyenkor jöhet szóba az új hírkereső modul. Pár kattintás, és rögtön látja, hogy milyen hírek jelentek meg a magyar sajtóban az adott témában.

Hírkereső modul - ha nem tud cikkeket írni, publikáljon érdekes híreket

Az érdekes híreket összegyűjti egy különálló weblapra. Nézze csak, hogy ezzel egyszerre hány problémától szabadul meg:

  • Létrejött egy új webcím, ami tovább növeli az indexelt oldalak számát
  • Az új webcímen létrejövő tartalom teljesen releváns, témába vágó
  • Ráadásul a weboldaláról kifelé (más weboldalra) hivatkozó linkek relevanciája és jelentősen megnő.

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.