Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás - korlátlan kulcsszó menedzsment

2017. augusztus 09, szerda 00:09

Tádám: korlátlan kulcsszó menedzsment a SEOZSENI-ben

Mától megszűnt a kulcsszó kvóta: az ingyenes és a VIP előfizetők is korlátlan számú kulcsszavakat menedzselhetnek

A SEOZENI keresőoptimalizálás és linképítés fontos eszköze. Itt kezelheti a kulcsszavakat és vizsgálhatja a helyezéseket, konkurensek mozgását a rangsorolási listában és még számos hasznos elemző funkció köthető a kulcsszavakhoz.

Sajnos a kulcsszavak adatbázisa exponenciálisan növeli a szerver terhelést. Ezért a kulcsszavak használatát korlátozni kell. Magyarul, az átlagos ingyenes felhasználók csak 20 darab, míg a VIP előfizetők 200 darab kulcsszót menedzselhettek - honlaponként.

Mától ez megszűnt: a felhasználói élmény fokozása érdekében növelve lett a szerver kapacitás, így megszűnt a kulcsszó kvóta. Az ingyenes és a VIP előfizetők is korlátlan számú kulcsszavakat menedzselhetnek.

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.