Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEO kutatás: kulcsszó kereső funkció

2017. augusztus 15, kedd 23:09

Új kulcsszó elemző funkcióval bővült a SEOZSENI

A keresőoptimalizálás és linképítés sikerének alapja a tökéletes tartalom. Az érkező oldalon szereplő kulcsszavak jelentősége óriási. Ezeket ellenőrizheti az új kulcsszó elemző funkcióval

Aki keresőoptimalizálás alapjait jól tudja, hogy az érkező oldal minden fontos elemében szerepelni kell a kulcsszónak. Ezt különféle kulcsszó sűrűség ellenőrző programmal vizsgálhatja meg. A Honlapteszt korábbi elemző programja ráncfelvarrást kapott és bekerült a SEOZSENI-be.

SEOZSENI keresőoptimalizálás: új kulcsszó elemző funkció

SEOZSENI Keresőoptimalizálás: új kulcsszó elemző funkció. Keresse a zöld kulcsszó ikont. Kattintson, és javítsa ki a hibákat

Most már egyetlen kattintással ellenőrizhető az érkező oldal és a kulcsszó relevanciája. Villámgyorsan anélkül, hogy hosszú perceket töltene a forráskód elemzésével. Nagyon érdekes információkat ismerhet meg - akár a saját, akár a konkurens weboldalakat elemzi.

Összehasonlíthatja, hogy az Ön weboldala mennyire felel meg az érkező oldal (on-site) SEO követelményeinek. A hibák javításával növelheti esélyeit a keresőben elért helyezés javítására. Ezt követően a linképítés alapok ismeretével kezdődhet a minőségi linképítés.

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.