Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Linképítés fejlesztése 3+1 új módszerrel

2018. március 26, hétfő 11:39

Linképítés fejlesztése 3+1 új módszerrel

A Google rangsorolási algoritmusa az elmúlt időszakban jelentősen változott. A linképtést ennek megfelelően fejleszteni kell. A linképítés továbbfejlesztésére 3+1 új INGYENES lehetőség van:

A keresőoptimalizálás legnagyobb problémája a linképítés. Nem okoz gondot a jó minőségű tartalom készítése, hiszen erről önerőből is képes gondoskodni. Linképítéshez azonban nagyon jó kapcsolatokra van szükség. Linképítés nélkül a helyezés fel-le ugrál, a semmiből érkező weboldalak hirtelen megelőzik. Ön pedig tehetetlenül nézi, hogy weboldala eltűnik a találatok között.

Minőségi linképítés 3 ingyenes eszközzel

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vevők. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Ezért a korábban már jól ismert linképítő eszközök felújítást kaptak:

+1: linkek erejének növelése többszintű linképítéssel

Egyetlen erős link több száz linkkel is felérhet. Hiába gyűjti a linkeket, a versenytársak néhány erős linkkel simán megelőzik. A többszintű linképítéssel a weboldalára hivatkozó linkek ereje kirobbanóan megnő. Ezért sokkal kedvezőbb rangsorolást kap. Emellett védőpajzsot alkot weboldala körül: ha a jövőben bármilyen büntetést kapna, nem a fő weboldalát érinti, hanem az első szinten levő linkeket

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.