Menü
Telefonszám
Kapcsolat
PR Csoport forradalom

2016. július 31, vasárnap 22:05

PR Csoport forradalom 2016. augusztus 1-től

Drámai árcsökkenés azért, hogy minél többen, gyorsabban csatlakozzanak a PR Csoporthoz

Most a kulcsszavakra írt PR cikkek aranykorát éli a keresőoptimalizálás. A Google helyezéseket gyorsan és drámaian lehet javítani kulcsszavakra írt PR cikkekkel. Ami nem más, mint egy egyszerű linkajánló. Pár száz karakterben beszél honlapjáról. Benne szerepel egy link, ami a cikk olvasóit az Ön honlapjára viszi. A cikk szövegében gyakran szerepelnek a fontos kulcsszavak. Megfelelő formázással kiemelve. Félkövér, dőlt, képaláírás, képek neve, dokumentum cím, meta leírás, stb. Ezt nevezzük „kulcsszavakra írt PR cikk”-nek.

Egy ilyen kulcsszóra írt PR cikk értéke felbecsülhetetlen. A link összekapcsolja az Ön weboldalát a cikkben szereplő kulcsszavakkal. A PR cikkben szereplő linken keresztül az Ön weboldalához hozzáadódik a PR cikkben szereplő kulcsszavak értéke. Ez fantasztikus. Hiszen a PR Csoport tagjaként havonta 5 db kulcsszavakra írt PR cikk értéke hozzáadódik az Ön weboldalához.

A PR Csoport tagság csak a SEOZSENI-ben érhető el. Méghozzá VIP szintű jogosultságtól. Ez korábban 79.990 Ft-ba került. 2016. augusztus 1-től a hetest elhagyom az elejéről. Egy jó hír: a SEOZSENI VIP tagság most csak 9.990 Ft :)

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.