Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Az idei második szerver költözés

2014. május 24, szombat 23:32

Az idei második szerver költözés: az ország legaktívabb linképítő közösségének Ön az egyik tagja :)

Köszönöm a megtisztelő bizalmat! A SEOZSENI-t használók száma rohamosan emelkedik: mindössze néhány hónapja indult szoftvert már 1.086 felhasználó használja, összesen 1.194 weboldal jövője múlik ezen az alkalmazáson. A menedzselt kulcsszavak száma: 11.463 db. Íme még néhány nagyon izgalmas statisztikai adat:

Idén másodjára kellett hiper-szuper-csúcsmodern számítógép-parkba költöztetni a SEOZSENI rendszerét. A felhasználók annyira aktívak, hogy másodpercenként több mint 50 oldalletöltést küldenek a szerverre. Az egyik kedvenc funkció a "Linkkatalógus keresés", nézzünk ezzel kapcsolatban néhány érdekes adatot:

  • 19.197 - a "Kulcsszó helyezés" funkció ennyi alkalommal tudatta a felhasználókkal, hogy a weboldaluk az első oldalon szerepel az adott kulcsszóval
  • 44.869 - a felhasználók ennyi linket válogattak ki és gyűjtöttek ki a "Linképítés Stratégiára"
  • 617.446 - ennyi doboz között keres a "Linkkatalógus doboz kereső" funkció
  • 19.539 - ennyi különböző webcímre készült mélylink-építés
  • 118.777 - ennyi link szerepel a VIP Linkkatalógusokban

Döbbenetes mennyiségű e-mail: 10.702 e-mail néhány hónap alatt

A költözés óta eltelt 2-3 hónap alatt 10.702 e-mailt kaptam. Sajnos a levelek feldolgozása és válaszadás rendkívül nehéz.

E-mailek beolvasása: még 10.502 levél vár feldolgozásra...

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.