Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
BOOKMARKLET

Bookmarklet

 

Kétség kívül a linkkatalógus regisztráció a legfájdalmasabb, legunalmasabb, leggyötrelmesebb feladat az egész keresőoptimalizálás során. Sokan annyira belefáradnak a linkajánlásba, hogy inkább feladják az első helyre jutást, mint naponta 3-4 órát töltsenek linkajánlással.

A patinás, akár 5-6-7 éves weboldalak már évek óta ezzel töltik idejük nagy részét. Többek között ennek köszönhető, hogy be vannak betonozva az élmezőnybe. Ki sem lehet robbantani onnan őket. Az évek során felhalmozott előnyt valamilyen módon be kell hozni. Lehetetlen velük versenyezni, mert a nap csak 24 órából áll. Nem tud Ön egy nap 240 órát linképítéssel foglalkozni, hogy a tízszeres hátrányát ledolgozza.

A hatalmas hátrány ledolgozására készült a Bookmarklet program.

A bookmarklet (ejtése: búkmarklet) egy angol rövidítés, amely a bookmark (ejtése: búkmark, jelentése: könyvjelző) és az applet (ejtése: aplet, jelentése: alkalmazás, program) összevonásából keletkezett. A bookmarklet jelentése: könyvjelző alkalmazás. A böngésző könyvjelzőjébe egy speciális sor beillesztésével egy alkalmazás futtatható le.

Amikor a könyvjelzőre kattint, a weboldal betöltése helyett egy mini-program fut le. Ez a program automatikusan kitölti a linkkatalógus regisztrációs adatokat anélkül, hogy Ön gépeléssel töltene 5-10 percet. Egyetlen kattintásra csökken a linkkatalógus regisztrációs oldal kitöltése.

Ezzel a módszerrel egyetlen kávészünetben 58 linkajánlással végezhet. Korábban 58 linkajánláshoz hamarabb kell kelni, hogy a munka előtt legyen ideje a linkajánlásra. Ezzel a módszerrel szabadidejében játékos könnyedséggel szerezhet százával releváns linkeket.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkkatalógus » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.