Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás Domain Linkerő

Domain Linkerő: a teljes weboldal ereje megnő, ezért egyszerre javul az összes helyezés

A PR cikkes linképítés után a releváns szövegkörnyezetbe helyezett linkek hatása a legerősebb. A rangsorolási algoritmus azt vizsgálja, hogy a link előtt illetve link után lévő szövegben szerepel-e a kulcsszó. Ezért készült a Domain Linkerő. A teljes domain név ereje megnő, ezért a weboldal minden cikkének egyszerre javul a helyezése. Hát nem fantasztikus? Növelje a domain linkerőt és akkor minden helyezés egyszerre erősödik. A technikai eszközt a SEOzseni biztosítja - teljesen ingyen. Wordpress-hez bővítményként is telepíthető, csak pár kattintás

A keresőoptimalizálás legnagyobb problémája a linképítés. Nem okoz gondot a jó minőségű tartalom készítése, hiszen erről önerőből is képes gondoskodni. Linképítéshez azonban nagyon jó kapcsolatokra van szükség. Linképítés nélkül a helyezés fel-le ugrál, a semmiből érkező weboldalak hirtelen megelőzik. Ön pedig tehetetlenül nézi, hogy weboldala eltűnik a találatok között.

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vevők. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 55,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Domain Linkerő: a teljes weboldal ereje megnő, ezért egyszerre javul az összes helyezés

Minden SEO szakértő és SEO szoftvereket fejlesztő egyetért azzal, hogy a domain névre hivatkozó linkek ereje kulcsfontosságú. Minél több egyedi domain név hivatkozik az Ön oldalára, annál értékesebb és megbízhatóbb lesz.

Minden algoritmus számol ilyen értékeket:

  • Google - PageRank: Vigyázat! Nem szűnt meg a PageRank, hanem az értékének a kijelzését szűntették meg 2016-ban. De ez ma is az egyik legfontosabb SEO rangsorolási faktor
  • Moz - Domain Authority: Magyarországon az egyik elfogadott domain hitelesség mérőszáma a MOZ által fejlesztett DA érték.
  • Ahrefs - Domain Rating: A legnagyobb link-feltérképező szoftver által készített mérőszám a domain erejének megállapításához

Annyi értékes linket szerezhet, amennyit csak akar

Minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. A linkeken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap. Ezért készült a SEOzseni Domain Linkerő.

Az ötlet egyszerű:

  • A) SEOzseni modul telepítése: Önnek le kell tölteni és telepíteni weboldalába a SEOzseni modult. Kb. 10 perc. A SEOzseni ingyen átvállalja magára a telepítés nehézségeit, ha Ön (vagy webmestere) nem akar ezzel foglalkozni.
  • B) Blog bejegyzés publikálása: Bérelt webshopoknál nem lehet telepíteni a SEOzseni modult. Ilyenkor is van megoldás: a SEOzseni-ben egyszerűen kimásolja a cikket és feltölti a saját blog szerkesztőjében
  • Egyetlen oldal: A PR cikkek megosztásával szemben ez a megoldás csupán egyetlen bejegyzés. Ezen az oldalon szerepelnek a partnerek linkjei. A partnerek ugyanilyen oldalára kerülnek az Ön linkjei. Nézze meg élőben: az egyik link akár az Öné is lehetne.
  • Linkek beküldése: A telepítés után Önnek nincs semmi teendője. A prémium linkek beküldéséhez Önnek be kell jelentkezni a SEOzseni adminisztrációba. Megadja a link célját és szövegét, majd kattint a beküldés gombra. Ezután azonnal megjelenik a link az egyik Közösségi Linképítés tagok weboldalain.
  • Korlátlanul bővíthető: Minél több weboldallal csatlakozik, annál több linket küldhet be. A linkeket összevonhatja. Ön dönti el, hogyan osztja be a linkeket. Ha úgy kívánja, az összes linkkel a fő weboldalát erősítheti.

Ne aggódjon, Ön is képes használni

A Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOzseni biztosít teljesen ingyen.

Önnek csak annyi a feladata, hogy csatlakozzon a közösséghez és kitöltsön pár űrlapot a linkek / PR cikkek beküldéséhez a SEOzseni adminisztrációs rendszerében. Hát nem nagyszerű?

A Domain Linkerő a Közösségi Linképítés egyik eleme.

A SEOzseni programkód telepítése a mellékelt útmutatóval nem is olyan bonyolult. Csak 5 lépésből áll és minden lépés sikerét online ellenőrizheti. Ha nem akar Ön vagy webmestere ezzel foglalkozni, a SEOzseni ingyen átvállalja a telepítést. Ha Ön azt akarja, hogy a SEOzseni telepítse a  programkódot weboldalába, akkor hozzáférést kell adnia a fájlok eléréséhez. Ezt az ún. FTP adatok megadásával és Joomla / Wordpress / Drupal vagy egyéb tartalomkezelőt használó honlapok esetében a CMS rendszer adminisztrátor belépési adataival (e-mail cím / felhasználónév és jelszó) teheti meg.

  • Ezt a funkciót itt találja: SEOzseni » Közösségi Linképítés » Domain Linkerő

Az Ön feladata: adja hozzá weboldalához a SEOzseni modult. Wordpress-hez hozzáadhatja bővítményként, csak pár kattintás. A jutalom mennyei: kiváló minőségű PR cikkeket és prémium linkeket kaphat

A keresőoptimalizálással és linképítéssel járó adminisztrációs feladatokat egyszerűsíti és gyorsítja a SEOzseni modul. Ez egyetlen fálj, PHP nyelven írt 120 soros program. Nagyon egyszerűen és gyorsan telepíthető. A jutalom mennyei: nem kell órákat görnyedni a monitor előtt, pár kattintással végezhet egy kávészünet alatt. Valós időben publikálhat és módosíthat PR cikkeket, prémium linkeket weboldalak százain.

Vigyázat, konkurencia kizárás: egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Jelentkezzen azonnal, kattintson a vélemények alatt szereplő KÉK gombra:

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOzseni útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

János egy kincs!!! Évek óta menedzseli virágküldő szolgálatunk webshopját, segít minket a dobogón tartani. Legális eszközökkel, átlátható módszerekkel, rendszeres törődéssel gondoskodik róla, hogy lapunk az élen járjon. Nagyon hálásak vagyunk szakértelméért.
Józsa Judit
A SEOzseni-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Korrekt, alapos, udvarias. Csak ajánlani tudom (és ajánlottam már) másoknak.
Dr. Kollárné Berzáczy Kriszti
A SEOzseni-nek hála rengeteget javult az oldal helyezése már az első hónap után. Ha SEO, akkor csak a SEOzseni.
M. Marianna
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter

IGEN, érdekel a Domain Linkerő

Ha még nincs SEOzseni fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOzseni. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOzseni szerzője

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.