Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI Elektronikus Direkt Marketing (EDM)

SEOzseni Elektronikus Direkt Marketing (EDM)

Ne aggódjon, ha e-mailt kapott a seozseni-edm.hu weboldalról. Ez ugyanúgy a SEOzseni szolgáltatás része

Sajnos nagyon sok SPAM repül az elektronikus szupersztrádán. A levélszolgáltatók úgy is védekeznek a SPAM ellen, hogy blokkolják a tömegesen küldött leveleket. Itt a probléma: a SEOzseni rendszerét több ezer felhasználó izzasztja.

E-mailben megerősítő kódot küld a rendszer, telepítési útmutatót, hibajavítást, kulcsszó javaslatokat, stb. Általában ezt a hello [kukac] seozseni.hu címről küldi a szerver.

Igen ám, de amikor a blog értesítés, egy-egy fontosabb Google frissítés vagy egy új SEO módszer elkészül, felhasználók ezreit kell egyidőben tájékoztatni. Nem lehet a központi e-mail címről tömegesen értesíteni a felhasználókat, mert ilyenkor néhány óra alatt több ezer fontos e-mailt kell kézbesíteni. Nem érdekli a levelező rendszereket (főleg Gmail), hogy a felhasználó örömmel várja a SEOzseni leveleit. Ha nincs fehérlistázva a küldő egy bonyolult és keszekusza felületen, könnyen a spamba kerül a fontos e-mail vagy a megerősítő kód.

Hogy ezt megoldjam, a seozseni-edm.hu e-mail címről küldök tömeges leveleket. Így egyszerűbb: ha nem kéri, tegye spamba ezt a domaint - de ettől még a kritikus fontosságú üzeneteket megkaphatja a seozseni.hu domainről

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.