Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Egyedi DOMAIN számítása

Egyedi domain számítása

 

A linkek jelentik a weboldal számára a népszerűséget. A csalások kizárása miatt a linkek minőségét is meghatározzák a Google mérnökei. A minőség meghatározásában kulcsfontosságú szerepe van annak, hogy az Ön weboldalára hány egyedi domain név alól érhető el egy-egy link. Ezt a nemzetközi szakmában TRD-nek nevezik, mely a Top Root Domain (ejtése: top rút domén, jelentése: legfelső szintű domain  név).

Minél magasabb a TRD száma, annál inkább hiteles az adott weboldal. Magas TRD szám esetében a domain név annyira hiteles lesz, hogy a domain-hez tartozó oldalak linképítés nélkül is kiváló helyen szerepelnek a Google listájában. Gondoljon csak a Wikipedia cikkeire.

A SEOZSENI összeszámolja, hogy a Linképítés Stratégiában szereplő linkek között hány egyedi domain név szerepel. Ezek alapján Ön tudni fogja, hogy mennyivel kell növelni a TRD számát.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Egyedi DOMAIN

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.