Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Egyedi HOST számítása

Egyedi host számatása

 

A linképítés fontos feladata a keresőoptimalizálásnak. A mai ismeretek szerint a Google az adott témában népszerű weboldalakat hozza. A népszerűség megállapítására a linkek hálózata szolgál. Aki a linkek hálózatának központi eleme nagyobb népszerűséggel bír, mint a peremvidéken lakó. A népszerűség a linkek számától és minőségétől függ.

A linkek minősége nagyon fontos összetevő. A linkek számát könnyedén lehet több milliósra növelni. Elég egyszerű csalni. Csak létre kell hozni egy weboldalt, aminek mesterségesen készítenek több millió oldalt. Ezek mindegyikén van egy link, ami a csaló oldalra hivatkozik. Papíron több millió linket kap az oldal. Ezzel a csalással kerüljön az élmezőnybe? A Google mérnökei mindenképp megakadályozzák.

A linkek száma mellett a linkek minősége is fontos tényező. Több millió link egy ismeretlen weboldalról sokkal kevesebbet ér, mint egyetlen link egy elismert hírportálról. Hogyan tudnak különbséget tenni értékes és értéktelen linkek között? A linkek számának a számításakor a Google a hivatkozó weboldal domain és host nevét is figyelembe veszi.

A domain névhez tartozik legalább egy host név is. Ez a legtöbb esetben három w betű, ami a World Wide Web (ejtése: vörd vájd veb, jelentése: világháló) rövidítése. Számos portál illetve linkkatalógus egyedi host nevet használ a fontos tartalmak megkülönböztetésére. A www.pelda.hu általános információkat hordoz. A kutya.pelda.hu a kutyás oldal, míg a macska.pelda.hu a macskás tartalom centruma.

A Google mérnökei azt is számítják, hogy az Ön weboldalára hány különböző host névvel rendelkező link hivatkozik. A SEOZSENI átvizsgálja a Linképítés Stratégiában szereplő linkeket. Kiválogatja az egyedi host neveket és a mennyiséget összeadja. Ön is láthatja, hogy a linkek között hány egyedi host szerepel.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Egyedi HOST

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.