Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Egyedi linkszöveg számítása

Egyedi linkszöveg számítása

 

A gyakran elfoglalt weboldal tulajdonosok elkövezik azt a hibát, hogy a linképítéshez ugyanazt a linkszöveget használják. Ez azonban a Pingvin-algoritmus frissítés óta súlyos mulasztásnak számít. A megoldást az egyedi linkszövegek jelenti. A jelenlegi helyzet ismeretében Önnek egyedi linkszövegeket kell írni ahhoz, hogy ne kapjon büntetést „a linkekkel elkövetett visszaélés” miatt.

Az egyedi linkszövegeket nem lehet észben tartani. Nem vagyunk robotok. Ezért készült a Linképítés Stratégiában egy új program. A listában szereplő összes linket egyenként átvizsgálja a program. Egyszerűen összeszámolja, hogy a linkek között hány egyedi linkszöveg található. Ha túl kevés az egyedi linkszöveg, javasolt a linkszövegek módosítása még azelőtt, hogy elkezdi beküldeni a linkszövegeket a linkkatalógusokba.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Egyedi linkszöveg

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.