Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés:
Egyedi linkszövegek számítása

Egyedi linkszövegek számítása

 

A Pingvin-algoritmus frissítés feladja a leckét. Kettős kihíváshoz vezet. Az első kihívás az, hogy ha túl gyakran használja ugyanazt a linkszöveget, vagy túl gyakran használja a linkszövegekben a kulcsszót, akár 400 hellyel is hátrasorolja a Google keresője. Ez a büntetés a linkekkel elkövetett csalás miatt.

A másik kihívás az, hogy ha túl kevés linkszövegben szerepel a kulcsszó, akkor nem lesz elegendő a konkurencia megelőzéséhez. Vagy lemarad, vagy büntetést kockáztat meg. Az arany középút megtalálásához ismét a konkurens weboldalak adják a megoldást.

Az egyedi linkszöveg számítása egyszerű. A konkurens weboldal linkjei ismertek. A linkszöveg beolvasás után a linkszövegek is ismertek. A program egy listára vezeti a linkeket. A linkek mellett előfordulások számát is vezeti a listában. Megtudhatja, hogy a konkurens hány darab egyedi linkszöveggel dolgozik. Valamint azt is, hogy ezek a linkszövegek hány alkalommal szerepelnek.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon » Linkprofil táblázat » Fa ikon

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.