Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI egyszeri SEO csomag

Milliós extra profit hihetetlenül olcsón: a Google élmezőnyébe juthat akár 100 kulcsszóval

A Google első helyét elérni fantasztikus élmény. A milliókat érő mennyei jutalom sem marad el: egész nap csörög a telefon, weboldalán őrült ütemben nyomják a megrendelés gombot. A hatékony SEO méregdrága, mert mindenki az első akar lenni. Rengeteg időt, pénzt és energiát emészt fel. Nem teheti meg mindenki, hogy havonta százezreket költsön SEO-ra. Itt jön képbe az egyetlen megoldás: SEOzseni egyszeri SEO csomag

1000-ből 551 ember közvetlenül a vásárlás előtti tájékozódásra a Google keresőt használja. Ezek az emberek a keresőben gyűjtik össze a vásárláshoz szükséges információkat. Még akkor is, ha nem is az interneten akarnak vásárolni. Egy szimpatikus céget keresnek, akitől vagy interneten keresztül, vagy személyes megkeresés útján rendelnek. Sikeres keresőoptimalizálás után ezek a potenciális vevők az Ön honlapját keresik fel: Önt fogják felhívni, Önnek küldenek üzenetet. Ez milliós bevételt hozhat - ezért MINDENKI az első akar lenni.

Sokkoló tény: most az Ön leendő vevői éppen az Ön versenytársai sikerét és vagyonát gazdagítják. Milliókat veszít emiatt és bosszankodhat azért, hogy a Google az Ön weboldalát nem értékeli eléggé

A versenytársak tömegéből kitűnni és az élmezőnybe kerülni nagyon időigényes és frusztráló folyamat. Sokan ismerik már a SEO alapelveit és rengetegen alkalmazzák. Az ügyes konkurensek megelőzik és gyakran elképzelése sincs, hogy miért.

Nagyon nyomasztó az érzés, hogy mindent megtesz az élmezőnybe jutásért és mégsem éri el a vágyait. A helyezés fel-le ugrál, de nem tudja ennek az okát. Ugye milyen felkavaró, amikor tényleg mindent megpróbál, de ennek nincs tartós eredménye?

Elég néhány helyet esni a keresőben, és elnémul a telefon. Nem jönnek e-mailek. Tizedére esik az online megrendelés és aggódhat a bevételek és egyben a saját jövője miatt

De ez

NEM AZ ÖN HIBÁJA

A Google mérnökei mindent megtesznek azért, hogy a lehető legnehezebb legyen a keresőoptimalizálás. Igyekeznek mindenkit a fizetett hirdetések felé terelni. A Google elérte a célját: ma már annyira sok feladatot igényel a SEO, hogy havonta akár több százezret kell fizetni a SEO cégeknek.

Kis költségvetésű weboldal nem teheti meg, hogy havonta százezreket költsön Google hirdetésre vagy keresőoptimalizálásra

A Google folyamatosan fejleszti a rangsorolási algoritmust. Emiatt a SEO cégek is újabb módszereket találnak ki. Ezek egyre több időt emésztenek fel, tehát egyre drágábbak. Ma már a linkkatalógus regisztráció szinte semmit sem ér. Sokan még mindig ilyen csomagokat vásárolnak olcsón. Utána csodálkoznak, hogy nincs semmi eredménye.

A profi SEO cégek PR cikkes linképítéssel dolgoznak. Azonban a PR cikkek megírása legalább 2,5 Ft karakterenként. Emellé jön még a bérleti díj: hiszen az sem mindegy, mennyire ismert weboldalra kerül az Ön PR cikke. A reklámköltség az egekbe szökhet. Az ismert weboldalakon 300-800 ezer Ft egyetlen PR cikk közlése.

Nagy versenyben a keresőoptimalizálás havonta több százezret emészt fel. Kis költségvetésű weboldal szinte esélytelen a tucatnyi tőkeerős versenytárssal szemben

Ezeket a bődületesen sok kiadásokat nem lehet megspórolni, ha a verseny úgy diktálja. De ez még mindig csak a kezdet: hiszen ezekre az erős linkekre második és harmadik szintű linképítést kell végezni.

Ezzel párhuzamosan teljesen át kell alakítani a weboldalt. Ki kell javítani a már meglevő szövegek hiányosságait. Rendszeresen új cikket kell posztolni olyan szöveggel, ami még sosem volt publikálva a weboldalon. Gyakran teljesen át kell alakítani weboldal struktúrát is. Gyorsítani kell az oldal betöltődésén, javítani kell a Vizuális SEO-n...

A Google élmezőnyében a jutalom mennyei. Özönlenek megrendelések, hatalmas vagyont halmozhat fel és megvehet szinte bármit, amit csak józan ésszel megkíván

Óriási sikerélmény, amint weboldala átlépte a korábban mozdíthatatlan határokat. Hatalmas büszkeséggel töltheti el, hogy minden konkurensénél JOBB az Ön weboldala.

SEO szövegírás siker

A sikeres keresőoptimalizálás jutalma: Özönlenek megrendelések, hatalmas vagyont halmozhat fel és megvehet szinte bármit, amit csak józan ésszel megkíván

A bevételek kirobbannak. Bármit megvehet! Megvalósíthatja a rég porosodó ötleteket. Belevághat új dolgokba, megvásárolhatja a legjobb autót, házat, kütyüket. Növelheti az életszínvonalát és gond nélkül költekezhet.

Itt az ideje annak, hogy megszépítse életét. Lecserélhetné a régi holmikat, felújíthatná az otthonát. Végre lesz elegendő pénz álmai nyaralásához. Az idő miatt sem kell aggódni: hiszen biztosan uralja a célpiacot és nem kell amiatt aggódni, hogy egyik pillanatról a másikra szertefoszlik az új élete.

Az egyetlen megoldás: SEOzseni szoftveres SEO. Új technikai eszközöket vethet be, amelyet a konkurensek nem is ismernek. Emellett jelentősen csökken a keresőoptimalizálásra fordított idő. Az így megtakarított pénz pedig az Ön zsebében marad

Miért marha drága a hatékony SEO? Mert a keresőoptimalizálás összetett feladat és rengeteg időt, azaz munkaerőt emészt fel - ami méregdrága. A nagy része irodai adminisztráció. Hosszú órákat kell tölteni kulcsszó kutatással. A kulcsszó kutatás mellett ma már elhanyagolhatatlan a szemantikus SEO. Ez azt jelenti, hogy meg kell találni a kulcsszóhoz tartozó szemantikus kulcsszavakat is. Ehhez pedig át kell vizsgálni legalább a Google TOP10 weboldal teljes szövegét.

Ezután meg kell vizsgálni, hogy az adott weboldal milyen módon közli ezeket a kulcsszavakat. A legtöbb esetben kiderül, hogy szinte semmilyen szemantikus kulcsszót nem használnak. Ilyenkor az egész weboldalt újra kell tervezni. Minden oldalt át kell vizsgálni, tucatnyi lapot kell újraírni.

Mikor ez kész, jöhet a bivalyerős linképítés. A már feltárt szemantikus kulcsszavak felhasználásával PR cikkeket kell írni. Erős, jól linkelt weboldalakon kell ezeket publikálni. Egyetlen cikk megírása órákat vesz igénybe. Ma már legalább 100 PR cikk kell ahhoz, hogy a versenytársak tetemes előnye mellett érezhető legyen a hatása.

Idejét, pénzét és energiáját nem rabolja a keresőoptimalizálás. A SEOzseni egy szoftver, ezért egyetlen kattintással elvégzi azt, amivel órákat kellene szenvedni. A fejlett technológiának hála, a megtakarított pénz az Ön zsebében marad

De nem elég, ez csupán az első szint. Ezek a PR cikkek gyakran nulla linkerőt adnak át. Hiszen külső forrásból nem kapnak linkeket. Ezért van szükség második szintű linképítésre: a weboldalra közvetlenül hivatkozó PR cikkek is PR cikkes linképítést kapnak.

Ennek a kivitelezése több százezer forint. Itt jön képbe a szoftveres SEO: a kulcsszó kutatás, szemantikus kulcsszavak feltérképezése, helyezés ellenőrzés, TOP100 versenytárs elemzés, PINGVIN-biztos linkszövegek kutatása egyetlen kattintás. A szoftver elvégzi a kutatást, számítást, mi már a kész eredményeket kapjuk szinte azonnal.

Döbbenet: akár 100 kulcsszó helyezése is javulhat. Ön kiválaszt 10 céloldalt amihez akár 10-10 kulcsszót is megadhat. Tartalmi javítás: megkapja a profit faló hibák javítási útmutatóját. Linképítés: 100 nap alatt 100 db PR cikket kap a weboldala. Minden cikkben 10 link a 10 céloldalra - összesen 1.000 db linket kap speciális eljárással különösen ügyelve arra, hogy ne kapjon Google Pingvin büntetést

Fejlődni kell, amihez szükség van SEO csomag vásárlásra. Általában nagy kockázattal jár, mert kiszámíthatatlan a végeredmény. Sokszor ablakon kidobott pénz, ami csak bosszankodással jár. A SEOzseni nem ilyen beruházás, hiszen itt igazi élmény a vásárlás. A megelégedettség garantált, hiszen a hagyományos, semmit mondó ajánlatokkal szemben igazi megoldásokat kap:

#1.) Kulcsszó kutatás: egy témához több ezer kulcsszó is tartozik. De mik ezek? Mire keresnek az emberek, és mire nem keresnek? Ha egyedül próbálja a SEO-t és rossz kulcsszavakat választ, nem lesz érzékelhető látogató. Önnek nem kell emiatt tartani. A SEOzseni elvégzi a kulcsszó kutatást és feltárja az összes kulcsszót - a havi keresési mennyiséggel együtt.

#2.) Szemantikus kulcsszavak kutatása: egy témához tartoznak olyan extrém fontos kifejezések, amelyek csak a témához tartoznak - általános témákra nem jellemző. Hogyan lehet ezeket felkutatni? A konkurensek vajon ezek közül mennyit használnak? A SEOzseni szavanként elemzi az Ön legerősebb versenytársait. Megkapja a táblázatot, ami az első helyre kerülés alappillére.

#3.) Tartalmi hibák összegyűjtése: nem sokat ér a linképítés, ha weboldala hemzseg a hibáktól. A tartalmi hibák felemésztik a profitját, hiszen a büntetés és hátrasorolás miatt eltűnik a keresőben. Vajon milyen hibák vannak a weboldalán? Mit kell javítani? Milyen oldalak érintettek? A SEOzseni megkeresi a tartalmi hibákat, minden problémát feltár. Ön kap egy hibalistát, ami alapján gyerekjáték a probléma javítása.

#4.) 100 db PR cikk 100 nap alatt - mindegyik különböző, releváns weboldalon publikálva: a weboldalára közvetlenül hivatkozó PR cikkek rendkívül fontosak. A PR cikkben szereplő szavak értékét hozzáadja a Google rangsorolási algoritmusa az Ön weboldalához. A SEOzseni a saját partneri hálózatán posztol 100 db PR cikket. A PR cikkek tökéletes, mert a fő kulcsszó és a szemantikus kulcsszó felhasználásával kerül publikálásra.

#5.) Egyszerre 10 különböző céloldallal: ezt a technikát fel lehet használni egyszerre több aloldalon. Kategória vagy termék oldalak, különböző típusú szolgáltatást bemutató oldalak. Hát nem zseniális? Önnek nem kell egyenként fizetni, a SEOzseni 10-es csoportokban mindent megad, amire szüksége van. Anélkül, hogy Ön 10x fizetné ki a SEO csomag árát.

+1) Ön is képes használni: az Ön feladata annyi, hogy vásároljon. A megrendelő lapon megadja weboldalát és néhány kulcsszót, ami igazán tetszik. Felsorolhatja azt a 10 webcímet, amire a SEO csomagot kéri. Ha nem akarja, majd a SEOzseni kitalálja, hogy Önnek melyik oldal hozza a legtöbb profitot. Ezután minden elemzés és kutatást a SEOzseni végez. A tartalmi hibák javítása is gyerekjáték: belép weboldala szerkesztőjébe (például WordPress, Joomla, Magento, WooCommerce, OpenCart stb), átírja a szöveget. Kényelmesen dőljön hátra és élvezze, ahogy weboldala rohamosan fejlődik.

Mindent megkap, amire csak szüksége van. Határ a csillagos ég: egyszerre akár 100 kulcsszóval is a Google élmezőnyébe kerülhet. A kulcsszavak kiválasztásában segítséget kap: a csomag kulcsszó kutatást is tartalmaz, amiért máshol legalább 75.000 Ft + ÁFA árat kérnek el. Az Ön feladata csupán annyi, hogy adjon meg 10 darab céloldalt, amire a csomagot kéri. A többit e-mailben egyeztetjük. Ugye, milyen egyszerű?

55000 új látogató

A hatékony keresőoptimalizálás jutalma: 1 év alatt 55.100 új látogató. Havonta 4.500 új potenciális vevő.

Fél év alatt megduplázódott

Új SEO projekt: fél év alatt megduplázódott a látogatók száma

Eddig oké... de vajon mennyibe kerül? Első hallásra is százezreket ér. Vajon mennyiért szerezheti meg?

Ma a modern, szemantikus keresőoptimalizálás alapjait a jó minőségű tartalom adja. Amihez meg kell találni a legjobb kulcsszavakat és a hozzá tartozó kifejezéseket. A szemantikus kifejezések megtalálása legalább 6-8 órát vesz igénybe. Ezt az elemzést legalább 3-5 kulcsszóval el kell végezni. Aminek a piaci ára 160.000 forintra tehető.

A tartalomépítési hibák javításához szükséges elemzés egyetlen kulcsszóval legalább 2-4 óra. A gyakorlatban legalább 20 kulcsszóval el kell végezni ezt az elemzést. Ami 40-80 óráig is tart. Egy nagyon olcsónak mondható SEO szakember óradíjával számolva 20 kulcsszó tartalmi hiba javításának piaci ára 210.000 forintra tehető.

A PR cikkes linképítés is rendkívül drága. Legalább 2,5 Ft / karakter árral kell számolni. Jellemzően kell írni legalább 2-3 ezer karakteres cikkeket. Egyetlen PR cikk piaci értéke legalább 5.000 - 7.500 Ft. Ezen felül fizetni kell azért is, hogy a weboldalak publikálják. Itt a határ a csillagos ég.

A „SEOzseni egyszeri SEO csomag” piaci értéke:

Kulcsszó és szemantikus kulcsszó kutatás: 160 ezer Ft
Tartalmi hibák feltárása: 210 ezer Ft
100 db PR cikk megírása (kb. 3000-5000 karakter) 750 ezer Ft
100 db PR cikk publikálása 750 ezer Ft
A csomag összértéke: 1.870.000 Ft

A „SEOzseni egyszeri SEO csomag” piaci értéke 1.870.000 Ft. Ugye milyen óriási megkönnyebbülés, hogy ez a pénz az Ön zsebében marad? Elviselhetetlen terhek kifizetésétől menti meg Önt a szoftveres SEO

Vajon mennyit kérhetnék el egy ilyen drága, prémium minőségű csomagért? Nem gondolja, hogy 500 ezer forintért is jó áron kapna egy ilyen méregdrága csomagot? Mit gondol, 300 ezer forint már barátságosabb ár egy több 1,8 millió forint összértékű csomagért?

Csakhogy a SEOzseni-nek nem a gyors meggazdagodás a célja. Azért készülnek ilyen elemző szoftverek, hogy a vállalkozások elérhető áron kapjanak felső kategóriás keresőoptimalizálást. Egyben a többi SEO céget is arra ösztönzi, hogy hagyjanak fel az időrabló, méregdrága és elavult keresőoptimalizálási módszerekkel és digitalizálják a SEO folyamatokat.

A SEOzseni digitális csúcstechnikájának köszönhetően az elérhető legmagasabb minőséget kapja jóval a piaci ár alatt. Nem azért olcsó, mert gagyi. Épp ellenkezőleg: a modern technológiának köszönhetően a drága szakemberek költsége az Ön zsebében marad. Ez az igazi NYER-NYER kapcsolat, amit sehol máshol nem kaphat meg.

Önnek nem kell 500 ezer fizetni ezért a csomagért. De még 300 ezret sem. Kapaszkodjon meg: a „SEOzseni egyszeri SEO csomag” ára csupán 249.990 Ft helyett CSAK MOST óriási kedvezménnyel!

Vigyázat, konkurencia kizárás: egy szakterületen csak egy vállalkozó élhet ezzel a lehetőséggel

A SEOzseni alapelve az, hogy nem gyárt az ügyfeleinek másik ügyfeleken keresztül konkurenseket. Éppen ezért a linképítő csomagokra is vonatkozik, hogy egy szakterületen csak az első vállalkozó élhet a megrendeléssel. Ennek az elbírálása egyszerű:

 • Töltse ki a megrendelő lapot értelemszerűen. Nem engedi leadni a megrendelést a rendszer, ha már van az űrlapban megadott adatok alapján másik megrendelő - ekkor a szolgáltatás megrendelése nem lehetséges.
 • Ha megkapja a megrendelés visszaigazolását, akkor a szolgáltatás az Öné. A rendszer elküldte e-mailben PDF formában a díjbekérőt. Nyugodtan utalhat, a megrendelt csomag teljesítésre kerül.

100% pénzvisszafizetés garancia

A SEOzseni keresőoptimalizálás módszere már több ezer kulcsszó esetében bizonyította hatékonyságát. Ez egy olyan franchise modell, ami minden optimalizálásnál ugyanazt a forgatókönyvet használja. Óriási nyomás nehezedik a SEOzseni-re. Hiszen ha rossz a módszer, az összes kulcsszó elveszítheti helyezését. Ezért kell maximális minőségű tartalom- és linképítés kompromisszumok nélkül. Folyamatos frissítéssel és rendszerfejlesztéssel, mert a Google algoritmusa napról napra változik.

Nincs mitől tartani: 100% pénzvisszafizetés garancia óvja Önt. Ilyen még nem történt, de ha Ön lenne az első, akinek nem javul a helyezése 6 hónap alatt, minden pénzét visszakapja.

30%-os árengedmény csak ma: 249.990 Ft helyett csak 199.990 forintért megkaphatja a teljes csomagot: 10 oldal SEO auditja + 100 db PR cikk 100 különböző weboldalon 100 nap alatt. Egyetlen PR cikkben 10 különböző link is szerepelhet, így akár 1.000 db linket kaphat. Hol kap ma linkeket 200 forintért?

Méregdrága szövegírás árak vagy olcsó, de gagyi minőségű tömegtermelés helyett készült ez az arany középút. Most van a legjobb idő arra, hogy hatékony keresőoptimalizálással a Google élmezőnyébe kerüljön. A gyors döntés jutalma az óriási kedvezmény: ha ma rendeli meg ezt a csomagot, 50.000 Ft marad az Ön zsebében.

Gondolja végig, mennyi mindent kap egy középkategóriás telefon áráért:

 • Cikk publikálás 1000 Ft / db: a hasonló látogatottságú, fizetős hírportálokon a publikálás díja 3.000 - 30.000 Ft
 • Cikkírás 1000 Ft / db: máshol blog / cikkírás is legalább 4.500 - 40.000 Ft
 • 0,3 Ft / karakter: a legolcsóbb cikkírás legalább 2,5 Ft / karakter áron indul
 • 200 Ft / link: egy PR cikkben maximum 10 egyedi webcím is szerepelhet. Máshol egyetlen link ára 2500 - 6500 Ft között mozog
 • Bruttó árak: minden más helyen még az ÁFÁT is hozzá kell adni a végösszeghez

Ez egy nagyon okos ötlet! Mindenképpen lemond erről a pénzről - mert minden hónapban veszít ennyit a bevételéből a konkurensek miatt. Sokkal jobban fáj a pénz megtartása és a vásárlás kihagyása, mint a „pénz elvesztésével” járó gyors utalás

A csomag megrendelése jót átgondolt, logikus lépés. Eddig lemondott a jól megérdemelt bevételekről. A versenytársak előnye miatti „meg nem keresett bevétel” komolyan csökkenti cége versenyképességét. Az élmezőnyben egyetlen helyezés javulás is százezres extra bevételt eredményezhet. Például a hatodik helyről az első helyre jutás után várhatóan tízszeresére nő a látogatók száma. Ez a bevétel az Ön zsebébe kerül. Ezt a pénzt ma is elköltik az Ön leendő vevői. De nem Önnél, hanem egyik irigykedve nézett versenytársánál.

Amikor a csomagnak köszönhetően javít a helyezésén, a csomag árának sokszorosát kapja vissza. Ha mégis hatástalan és nem javul a helyezés, visszakapja a befizetett pénzét. Semmit sem kockáztat, miközben a várható nyereség óriási.

Az én hibám, ha valamit nem mondtam el érthetően. Hatalmas mennyiségű információt kell Önnek átadni ahhoz, hogy megértse, milyen komoly tétje van a keresőoptimalizálásnak. Vegye fel velem a kapcsolatot és kérdezzen bátran.

Ne habozzon, mert a csomagok elfogynak. Vágjon bele most:

IGEN, megrendelem a „SEOzseni egyszeri SEO csomagot” 249.990 forint helyett akciós áron 199.990 forintért >>>

Mi fog történni a megrendelő gombra kattintás után?

 • 0% áfa: alanyi adómentes szolgáltatás
 • #1.) Megrendelés kitöltése: töltse ki értelemszerűen a megrendelő lapot.
 • #2.) Kulcsszavak: Önnek nem kell a kulcsszavakkal kínlódni. A megrendeléskor adja meg kedvenc kulcsszavait. Ezen kulcsszavak alapján a SEOzseni megkeresi az összes releváns kulcsszót. Az óriási kulcsszó listából kiválogatásra kerülnek a legígéretesebb (azaz leggyorsabban legnagyobb látogatottságot hozó) kulcsszavak.
 • #3.) Gyors utalás: sokkal jobban fáj a pénz megtartása és a vásárlás kihagyása, mint a „pénz elvesztésével” járó gyors utalás. Díjbekérőt kap PDF formában + utalási segítséget e-mailben.
 • #4.) Számla és SEOzseni VIP tagság aktiválás: az utalás után a rendszer automatikusan küldi a számlát PDF formában és aktiválja Önnek az örökös SEOzseni VIP tagságot.
 • #5.) Tartalmi elemzés: az utalás után pár munkanapon belül elkészül a tartalmi elemzés. Az útmutatásokat tartalmazó e-mailt elküldöm Önnek és átbeszéljük a módosításokat.
 • #6.) Előre megtervezett PR cikkes linképítés: a PR cikkes linképítést előre meg kell tervezni. A megrendelés után néhány munkanapon belül elkészül a linképítés stratégia és Ön e-mail és SMS értesítést fog kapni. A SEOzseni-ben bármikor megnézheti helyezését, valamint a PR cikkek állapotát: melyik honlap, mikor fogja publikálni, milyen szöveggel, milyen linkekkel. Erről e-mailben kap egy kis útmutatást az aktiváláskor.

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOzseni. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOzseni szerzője

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.