Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Feltérképezett linkek időbeli megoszlása

Feltérképezett linkek időbeli megoszlása

Van egy nagyon fontos rangsorolási faktor, ami főleg erős versenyben számít igazán. Ez az új linkek száma. A Google méri, hogy egy adott napon, hónapban és évben hány új linket gyűjt a weboldal. Amikor azt tapasztalja, hogy az új linkek száma csökken, a helyezés drámaian romlik. 2 hónap linképítés kihagyás után 70 hellyel is képes zuhanni a helyezés.

Az új linkek száma azért is fontos, hogy elkerüljük egy súlyos büntetést. Amikor az új linkek száma kiugróan megnő, azt a Google hunyorogva nézi. A mérnökök szerint az ilyen jelenség linkekkel elkövetett csalásra utal, amit szigorúan büntetnek.

A Google Webmestereszközökből lekérhető a legutóbb indexelt linkek listája CSV formátumban. A CSV fálj feltöltése után a szoftver kigyűjti, hogy a linkeket mikor indexelte a Google szervere. Könnyen értelmezhető táblázatban és grafikonon is megjeleníti az eredményeket éves, havi és napi bontásban.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » GWT Linkek Importálása » Feltérképezett linkek időbeli megoszlása

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.