Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Havidíjas keresőoptimalizálás árak

Mire költené azokat a milliókat, amit a Google első helye hozhatna Önnek?

A SEOZSENI az országban egyedülálló stratégiával juttathatja honlapját a Google első helyére. Ez Önnek óriási anyagi és szakmai sikert jelent. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Ne aggódjon, ez a forradalmi módszer nem drága. Prémium minőségű, de könnyen megfizethető. Ami Önnek busás haszonnal jár

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy kinél fog vásárolni. Még akkor is, ha nem is az interneten akarnak vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a jutalma, ha tartósan Google első helyére kerül. Képzelje el, hogy szakmájában elérhető összes vevő közel FELE Önt választja. Óriási anyagi és szakmai áttörés lenne. A szakmában mindenki Önről beszélne. Miközben minden álmát megvalósíthatja a kirobbanó bevételek miatt.

Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

A teljes hazai célpiac 47,1 százalékának adhatja el termékét, szolgáltatását a Google kereső által. Vajon ez hány ezer megrendelőt jelent? Tízezrek? Százezrek? Az elérhetetlennek tűnő álmait könnyebben és gyorsabban elérheti, ha több milliós extra profitot hoz Önnek a Google első helye

Hogyan fog weboldala a Google első helyére kerülni?

A SEOZSENI az országban egyedülálló stratégiát használva juttatja honlapját a Google első helyére. A lényege, hogy ugyanazt a forgatókönyvet használja minden kulcsszónál. Minden ismétlődő folyamat automatizálásával nagyon sok időt, energiát és főleg pénzt takarít meg Önnek. Az optimalizálás folyamata a következő:

 • #1.) Kulcsszavak: megkeresem az összes potenciális kulcsszót. Feltöltöm a kulcsszó kutatás táblázatba és ebből kiválogatom a legfontosabbakat, ami bekerül a kulcsszó adatbázisba. Egyeztetés után ezekre a kulcsszavakra végzem a keresőoptimalizálást: ami folyamatos minőségi tartalomépítésből, folyamatos prémium linképítésből és technológiai fejlesztésből áll
 • #2.) Minőségi tartalomépítés és tartalom fejlesztés: a kulcsszavak alapján elemzem weboldalát. Kijavítom az esetleges hibákat és pótolom a tartalmi hiányosságokat. A kulcsszavak és a kulcsszavakhoz szorosan kapcsolódó kifejezések alapján a már indexelt oldalak szövegét frissítem illetve új oldalakat hozok létre. A folyamatos frissítés érdekében havonta 2-5 új cikket töltök fel weboldalára
 • #3.) Prémium linképítés: PR cikk alapú, adaptív linképítéssel támogatom honlapját Pingvin büntetés kockázata nélkül. Kizárólag értékes, jól indexelt weboldalakról. Havonta 10-20 ilyen prémium linket kap. Ha a helyzet megkívánja, akár ennél több linket is kaphat. Gondosan ügyelve arra, nehogy túlzott ütemben növekedjenek a linkek
 • #4.) Többszintű linképítés: a többszintű linképítés azt jelenti, hogy az Ön weboldalára hivatkozó linkek is linkeket kapnak. A többszintű linképítéssel a weboldalára hivatkozó linkek ereje kirobbanóan megnő. Ezért sokkal kedvezőbb rangsorolást kap. Emellett védőpajzsot alkot weboldala körül: ha a jövőben bármilyen büntetést kapna, nem a fő weboldalát érinti, hanem az első szinten levő linkeket
 • #5.) Technikai fejlesztés: átvizsgálom weboldalának szerkezeti felépítését. Felépítek egy teljesen keresőbarát webcímeken alapuló, jól struktúrált és gyorsan indexelhető webhelyet. Gondosan ügyelve a belső linkek minőségére. Gyors oldalbetöltéssel, sebességre optimalizált forráskóddal. Szükség esetén lecseréljük a weboldalát üzemeltető motort MinőségMánia Felhő CMS-re plusz költségek nélkül
 • #6.) Algoritmus változások figyelése saját kutatás alapján: a Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. A SEOZSENI óriási adatbázist kezel. Több ezer honlap és kulcsszó helyezését és a helyezések változását figyeli folyamatosan. A változások megfigyelése közben észrevett összefüggések alapján megismerhető a rangsorolási algoritmus működése. Jóval azelőtt kiderül egy-egy változtatás, még mielőtt elterjed a hír a világhálón. Mindig a konkurensek előtt jár egy lépéssel.
 • #7.) Rendszeres kommunikáció: az adminisztráció a SEOZSENI rendszerében zajlik. A változásokat tartalmazo havi kimutatásokat tartalmazó linket e-mailben kapja. Bejelentkezés után láthatja, hogy milyen változások történtek weboldalával kapcsolatban. Láthatja a helyezések változásait és a publikált PR cikkekről is elolvashat minden infót. Megnéztehi, milyen weboldalon, milyen szöveggel, milyen típusú linkekkel kerültek publikálása a PR cikkek. Azért jó érzés ezeket nézegetni, mert látja, hogy milyen sokat kap a pénzéért

Miben más a SEOZSENI keresőoptimalizálás, mint a piacon elérhető összes többi lehetőség?

Nagyon sokan foglalkoznak keresőoptimalizálással. Közöttük van néhány igen tehetséges cég illetve szakértő. Ők képesek lehetnek arra, hogy weboldalát az élmezőnybe juttassák. Van néhány probléma, ami miatt a SEOZSENI keresőoptimalizálás hatékonyabb, gyorsabb és kényelmesebb a megszokott módszereknél.

 • Lépéselőny: a SEOZSENI óriási adatbázist kezel. A helyezések változásának megfigyeléséből meg lehet ismerni a Google rangsorolási algoritmus változásait. Jóval azelőtt, hogy az interneten elterjedne a módosítás híre. A versenytársak előtt járhat egy lépéssel, mert az algoritmus változás után elsőként alkalmazkodik weboldala az új rangsorolási faktorokhoz.
 • Programozás tanácsadás: gyakran szükség van webfejlesztéshez, programozáshoz a sikeres keresőoptimalizálás érdekében. Mivel vérbeli programozó vagyok, útmutatásokat adhatok az Ön programozójának. Észreveszem a weboldal hibáit és új fejlesztési ötleteket is kaphat.
 • Online marketing tanácsadás: keresőoptimalizálással célirányos látogatókat lehet szerezni, de ez önmagában még nem termel profitot. Az eladások maximlaizálása és a konverzió javítása érdekében online marketing és impzlizív reklámszövegírás területén is hasznos, azonnal alkalmazható tanácsokat kaphat.
 • Hatékonyság: ma a PR cikkes linképítés bizonyul a legerősebb linképítésnek. A SEOZSENI egy közösséget tart egyben. Ez a közösség gyorsan növekedik. A belépő új tagok miatt weboldala újabb és újabb domain nevekről kap értékes linket - ami az egyik legfontosabb rangsorolási faktor.
 • Online adminisztráció: a SEOZSENI egy online adminisztrációs kezelőfelület. Bejelentkezés után saját maga is használhatja. Igazán izgalmas, amikor nem kell a SEO szakértőre várni és saját maga megnézheti a helyezéseket, a PR cikkeket, a konkurenseket, stb.
 • Gyorsaság: a Google büntető algoritmusai nem engedik, hogy hirtelen sok linket kapjon. Ezért a legjobb minőségű és az elérhető legtöbb mennyiségű PR cikkes linkeket kapja honlapja. A publikált PR cikkek mennyiségét a versenyhez lehet igazítani. Jelenleg ez az elérhető leggyorsabb módszer a helyezések javítására - büntetés kockázata nélkül.
 • Nem utolsó sorban az ár: sajnos a modern keresőoptimalizálás rengeteg időigényes adminisztrációs feladattal jár. Aminek a költségei havonta 100, 200, 300 ezer is forintra nőhetnek. Sőt, hallani olyat is, hogy egyes cégek havi 1 milliós keresőoptimalizálási költségvetéssel dolgoznak. Egy ilyen nagy költségvetésű konkurenssel szinte lehetetlen felvenni a versenyt. Ezért a SEOZSENI csak maximális minőséget használ. Az online adminisztrációs rendszernek köszönhetően nincs szükség méregdrága költségvetésre. A SEO feladatokat sokkal gyorsabban el lehet végezni és a megtakarított pénz az Ön zsebében marad.

Mikor lesz eredménye?

A hagyományos keresőoptimalizálás eredménye nagyon bizonytalan. Sokan még mindig gyenge módszereket használnak. Miközben az első helyre betonozott honlap csak a hatékony eszközökre fordítja idejét, energiáját és pénzét. Ennek az az előnye, hogy a legtöbb honlap könnyen és gyorsan megelőzhető.

De mi lesz azzal az irigykedve nézett honlappal, ami gyakran hónapok vagy akár évek óta kimozdíthatatlanul uralja a Google első helyét?

Nyilvánvalóan régóta figyeli, milyen találatokat hoz a Google a kedvenc kulcsszavára. Ha a találati lista élén régóta ugyanazok a honlapok vannak, kemény küzdelemre számítson.

Idővel és hatékonyabb módszerekkel mindenki megelőzhető. Általánosságban elmondható, hogy a versenytársak zöme 3-6 hónap alatt megelőzhető. Sokszor elég ennyi idő arra is, hogy átvegye az Ön honlapja az első helyet. A nagy kihívás akkor jelentkezik, ha már évek óta ugyanazok a honlapok vannak az első helyeken. Őket is meg lehet előzni, de készüljön fel a kemény küzdelemre. A legerősebb mezőnyben 6-12 hónapig is tarthat, míg az első háromba kerül. Csupán azért, mert óriási előnyre tettek szert az elmúlt évek alatt. Ezt a hátrányt be lehet hozni, de a Google büntető algoritmusai miatt a túl gyors ütemű linkszerzés súlyos büntetéssel járhat. Emellett van egy másik fontos rangsorolási faktor: az idő. Egy 5-6 éves link felér több tucatnyi fiatal linkkel. Időre van szükség ahhoz, hogy az Ön weboldalára hivatkozó új PR cikkes linkek "korosodjanak". Mivel tökéletes minőségú a friss PR cikkes link, általában 40-60 nap után már bíztató javulás tapasztalható. Ahogy telnek a hónapok és egyre több linket kap, exponenciálisan javul a helyezés.

Ez egy nagyon okos döntés: több százezres extra profit jár azért, ha csak EGYETLEN helyet lép előre a Google élmezőnyében

A Google találatai oldalán az átkattintási (CTR) statisztika brutális. Csak az élmezőnyben kereshet milliókat: a leendő vevők lapozás helyett inkább újabb kulcsszóval próbálkoznak. A 10-ik helyezés éles választóvonalat jelent, mert az utána jövő találatok megtekintéséhez már lapozni kell. Meglehetősen kevesen lapoznak tovább a második, és még kevesebben a harmadik és az azt követő oldalakra:

Az első három oldal átkattintási statisztikája: 1.000 keresésből a második oldalra már csak 45 kattintás jut

Számos vállalkozó sikeresen bekerült az első oldalra, majd kényelmesen hátradől keresőoptimalizálás után és megpróbálja élvezni a bevételeket. Sajnos azonban a jól megérdemelt extra profit elmarad. Azért van, mert a helyezés romlásával exponenciálisan csökken a forgalom. Az élmezőny, tehát az első oldal átkattintási statisztikája döbbenetes:

Az első oldal átkattintási statisztikája: kattintási arányok és várható profit az első helyen. Aki ezzel nincs tisztában, boldog lesz a hatodik helyen is - pedig az első helyen 10-szer több a várható profit

Milyen extrákat kap még a klasszikus keresőoptimalizálás mellé?

14 éve foglalkozom elektronikus kereskedelemmel: weboldal készítés, kersőoptimalizálás és online marketing. A többi SEO szakembertől az különböztet meg, hogy vérbeli programozó vagyok. Ezeket a bonyolult rendszereket egyedül tervezem és programozom. Már a kezdetektől egy-egy programot írtam, hogy ugyanazt a feladatot ne kelljen kétszer megismételni. A hosszú éveken át tartó sokszor heti 60-70 órás kutatás, tanulás, elemzés, összefüggés keresés, modellezés, tesztelés és rendszerfejlesztés eredménye ez a mai letisztult, bizonyított és hatékony keresőoptimalizálás szisztéma. Ha ki akarnám nyomtatni a rendszer forráskódját, 7.350 oldalas könyv készülne. Ez a rengeteg info itt van a fejemben és csak arra vár, hogy Ön prémium minőséggel megelőzze konkurenseit.

A SEOZSENI az országban azért egyedülálló, mert az ismétlődő folyamatok javát automatizálva végzi. Nincs szükség méregdrága PR cikk író, tartalomépítő és linképítő szakemberekre. Ugyanazt a minőséget kapja jóval a piaci ár alatt. Nem azért olcsó, mert gagyi. Épp ellenkezőleg: a csúcstechnikának köszönhetően a drága szakemberek költsége az Ön zsebében marad. Ez az igazi NYER-NYER kapcsolat, amit sehol máshol nem kaphat meg. Szükség esetén online marketingben, reklámszövegírásban és weboldal / webáruház készítésben is tudok segíteni. Az emberi erőforrásigény minimális, mert a rendszer végzi a feladatokat a gondosan betáplált, felülgyelt és újragondolt paraméterek alapján.

Érdekes, mennyibe kerül?

Ha van egy kiváló tartalommal rendelkező honlapja, már csak prémium linképítésre van szüksége. Ilyenkor erős honlapokon publikált, ún. „kulcsszavakra írt” PR cikkek jutalma a Google első helye. Büszkén nézheti, hogy a versenytársak csak maga mögött kullognak. Élvezheti a siker ízét, mert a konkurensek vért izzadva sem tudják megelőzni honlapját. Miközben ők folyamatosan attól rettegnek, hogy a Google Pingvin büntetése miatt elveszítik a teljes online forgalmat.

Egyetlen PR cikkből származó link átlagos piaci ára 12.000 Ft. Azért ilyen drága, mert meg kell írni szakszerűen a PR cikket és publikálni is kell egy minőségi weboldalon. A büntetés kockázatának elkerülése miatt az Ön weboldala az induló beállítás szerint havonta minimum 10 db, maximum 20 db PR cikkes prémium linket kap. Piaci áron számolva Ön havonta legalább 120-240 ezer forint értékű PR cikkes linképítést kap.

A SEOZSENI keresőoptimalizálás piaci értéke évente 1,4-2,8 millió forint, de Ön nagyon kedvező áron juthat hozzá.

Miért nem hagyhatja ki ezt a vásárlást?

A fáradtságos munkával megszerzett pénzről lemondani nem jó érzés. Ha a keresőoptimalizálás árát elutalja, az bizony egyfajta fájdalommal jár. Azonban sokkal nagyobb fájdalommal jár, ha ezt a pénzt megtartja. Elsősorban azért, mert mindenféleképpen le fog mondani erről a pénzről. Így vagy úgy, de meg fogja fizetni ennek az összegnek az árát.

Minden egyes hónapban elveszíti ezt az összeget. Sőt, ennél sokkal többet veszít. Hiszen az első helyen levő versenytárs zsebeli be a kattintások 43,2 százalékát. Az első öt találat a kattintások összesen 74,4 százalékát teszi zsebre. Ez azt jelenti, hogy az Ön célpiacának HÁROMNEGYEDE kattint az első 5 honlapra és a kattintások csupán negyedén osztozik sok száz honlap.

Vigyázat, konkurencia kizárás! Egy szakterületen csak az első vállalkozó élhet ezzel a lehetőséggel

A többi SEO céggel ellentétben a SEOZSENI kizárólagosságot vállal. Ez így tisztességes. A cél az első hely - amit nem lehet odaadni két ügyfélnek. Nincs kiskapu. Az első vállalkozó a szakmájában teljes kizárólagosságot kap. Az összes releváns kulcsszóra - még akkor is, ha nem szerződött a többi releváns kulcsszó optimalizálására.

Például "szőnyegtisztítás" kulcsszóra már van ügyfelem, de "szőnyegtisztítás árak" az már egy másik kulcsszó, ugye? Nem. Ezek a kulcsszavak egymást erősítik és egy témában csak egy vállalkozóval dolgozok együtt. Nem fogok Önnek is és a konkurensének is dolgozni egyszerre, ahogy sokan mások a SEO szakmában.

*** Az ideális jelölt: ***

 • szereti amit csinál és jól ismeri azt a területet, amin dolgozik
 • kedvenc kulcsszavával már legalább az első 3 oldalon van
 • tisztában van az idővel, mint fontos rangsorolási faktor. Nem fog 2-3 hónap múlva türelmetlenül felállni az asztaltól mondván, hogy még nem lettem milliomos
 • mikor elérjük a legjobb helyezéseket nem fogja felmondani a megállapodást, gondolva, hogy ez magától így marad örökre és spórolhat egy keveset, ha már nem kell fizetni a SEO-ért
 • rendszeresen és időben utalja a díjakat mert tudja, hogy a rendszer fejlesztésének, a szerverek üzemeltetésének, a linképítő közösség összetartásának hatalmas költségei vannak
 • gyorsan reagál és nem kell hónapokat várni, mire egy-egy fejlesztési javaslatot elkészít a webmester

Az én hibám, ha valamit nem mondtam el érthetően. Vegye fel velem a kapcsolatot és kérdezzen bátran. A megrendelés másnapján kezdődik a keresőoptimalizálás és a tartalmi fejlesztés. Váhatóan 20 napig tart, ami után azonnal indul a prémium linképítés. Válassza ki, hogy Ön melyik módszert szereti jobban:

Garantált profit: FÉL ÉVIG FÉLÁRON kapja a keresőoptimalizálást, hogy weboldala megerősödjön és elkezdje termelni az extra bevételeket. Az első 6 hónap után csak akkor fizeti a teljes havidíjat, ha weboldala a fő kulcsszavakkal az első 5 találat közé kerül. Ugye nem okozna gondot havi 50.000 Ft kifizetése, ha a weboldala havonta 1 millióval többet hozna?

A SEOZSENI célja az, hogy elégedett legyen a keresőoptimalizálással. Igazán élvezze a szolgáltatás előnyeit és büszke legyen weboldalára. Százezrekkel, akár milliókkal növekedjen a havi bevétele a keresőoptimalizálás után. A folyamatos SEO jelentős befektetés, egyúttal komoly kockázat is. Ha nem lesz jobb a weboldala és nem nő a látogatottság, elbukja pénzét. En Önnek komoly csalódás és a SEOZSENI-nek csúnya kudarc.

Ettől védi meg a 100% pénzvisszafizetés garancia. Ha mégis csalódás érné, legalább a pénzét visszakapja. De ilyen még nem volt.

Akkor fogja örömmel fizetni a havidíjakat, amikor ennek a sokszorosát termeli ki weboldala. Nem okoz gondot évente 600.000 forint SEO büdzsé, ha weboldala a SEO-val 6 millió extra profitot termel, ugye? Ezért a SEOZSENI havidíjas keresőoptimalizálást az első FÉL ÉVBEN teljes összeg helyett FÉLÁRON kapja meg. Miután letelt a 6 hónap, egészen addig a kedvezményes árat fizeti, amíg weboldala a fő kulcsszóavakkal legalább az első 5 találat közé nem kerül. A megnövekedett profit bőségesen fedezi a teljes árat és nem a félretett pénzéből kell fizetni a havidíjakat.

Az Ön célpiacától, szolgáltatási területétől, a leendő ügyfélkörtől, várható bevételétől és nem utolsó sorban pénztárcája vastagságától függően három fix havidíjas csomagból választhat

A szakterülettől függően változik a várható bevétel. Egészen más taktikát kell alkalmazni, amely a versenyhez igazodik. Egy szolgáltatást végző, egyszemélyes vállalkozó esetében kiemelt figyelmet kap a fő kulcsszó, a kulcsszó + város és budapesti szolgáltatási terület esetében a kulcsszó + kerületek. Jellemzően az országos kiszállítással bíró webáruház hatalmas kínálattal rendelkezik. Több száz, akár több ezres termékpaletta, tömeges értékesítés felső határok nélkül. Megszámlálhatatlan kulcsszó, hatalmas verseny jellemzi ezt a területet. Ilyen esetben nagyon ügyesen kell beosztani a rendelkezésre álló erőforrásokat.

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megbízható cég.
Károlyi Mária
Egy véletlen folytán találtam a SEO Zsenire a neten. Elolvastam a bemutatkozást és kértem egy ingyenes konzultációt este 7-re. A telefon a megbeszélt napon csörgött a megbeszélt időben és megyegyeztünk. Verdes János az a személy volt a SEO-val kapcsolatban, akit kerestem és azóta is az előfizetőjük vagyok. Hogy miért? Megbízhatóság, pontosság, korrekt ár és viselkedés, ja és nem utolsó sorban PROFI munkavégzés!!! Ez a pasi tényleg egy zseni, csak ajánlani tudom.
Hegedüs László
János egy kincs!!! Évek óta menedzseli virágküldő szolgálatunk webshopját, segít minket a dobogón tartani. Legális eszközökkel, átlátható módszerekkel, rendszeres törődéssel gondoskodik róla, hogy lapunk az élen járjon. Nagyon hálásak vagyunk szakértelméért.
Józsa Judit
2011 környékén kezdtük a vállalkozásunkat a weboldalunk készítője ajánlotta, hogy próbáljuk ki a seozsenit. Használatával azóta már több weboldalunk számtalan kulcsszóval az első helyen vagy az első oldalon található évek óta. Nagyon meg vagyunk elégedve csak ajánlani tudjuk!
Fekete Éva

Válassza ki, hogy az Ön vállalkozásához melyik csomag illik a legjobban:

  Mini Prémium Egyedi
Egyszeri belépési díj 29.990 Ft 29.990 Ft egyedi
Havidíj (Ft/hó) 30.000 Ft 50.000 Ft egyedi
Kedvezményes havidíj (Ft/hó) 15.000 Ft 25.000 Ft egyedi
Kulcsszavak (maximum) 1 5 korlátlan
Long-tail kulcsszavak (maximum) 25 100 korlátlan
PR cikkek (darab/hó) 5-10 10-20 korlátlan
Linkek a PR cikkekben 1-3 1-5 korlátlan
PR cikk típusa Báziscikk Báziscikk Báziscikk + egyedi szövegírás
Vendégblog partner felkutatás Igen Igen Igen
Tartalomépítés Igen Igen Igen
Tartalmi hibák javítása Igen Igen Igen
Versenytársak elemzése Igen Igen Igen
Kulcsszó helyezés ellenőrzés Igen Igen Igen
Folyamatos linképítés Igen Igen Igen
Versenytársak elemzése Igen Igen Igen
TOP100 verseny figyelés Igen Igen Igen
Havi jelentés Igen Igen Igen
Technikai elemzés Igen Igen Igen
Weboldal sebesség optimalizálás Igen Igen Igen
Google Search Console importálás Igen Igen Igen
Google Analitycs importálás Igen Igen Igen
Google Adwords kampánykészítés Igen Igen Igen
Online marketing tanácsadás Igen Igen Igen
Impulzív reklámszövegírás tanácsadás Igen Igen Igen
Programozás tanácsadás Igen Igen Igen
MinőségMánia Felhő CMS Igen Igen Igen
  Mini Prémium VIP Egyedi
Egyszeri belépési díj 29.990 Ft 29.990 Ft egyedi
Havidíj (Ft/hó) 30.000 Ft 50.000 Ft egyedi
Kedvezményes havidíj (Ft/hó) 15.000 Ft 25.000 Ft egyedi
Megrendelés Megrendelem! Megrendelem!  Kapcsolat

Mi fog történni a megrendelés után?

 • Rögtön a megrendelés után a megadott e-mail címére kap egy díjbekérőt. Ez az egyszeri belépési díj, mely az aktiválás költségeit fedezi.
  • kulcsszó kutatás
  • konkurencia elemzés
  • tartalomfejlesztés
  • on-site elemzések
  • TOP100 elemzés
  • TOP10 kulcsszó elemzés
  • konkurens linkprofil elemzés
  • linkszöveg elemzés
  • adaptív linképítés konfigurálása
  • SEOZSENI örökös VIP tagság aktiválása
 • Utalja át, majd PDF formában küldi automatikusan a rendszer a számlát
 • Mindig az aktuális hónapért fizet legkésőbb a hónap 15-ik napjáig
 • 2 havi egyeztetés nélküli fizetési elmaradás automatikusan szerződésbontással jár, mely később nem hosszabbítható

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2019 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.