Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Keresőoptimalizálás blog

Az aktív keresőoptimalizálás blog az országban a leggyorsabban reagál a Google-algoritmus változásokra. A legutóbbi Pingvin-algoritmus frissítésnél hatalmas előnyt élveztek a blog olvasói

A Google hatalmas üzleti előnyt kínál. A keresőt naponta megközelítőleg 3,5 millió magyar felhasználó használja. A legfrissebb eredmények szerint 3-ból 2 ember akkor is a Google keresőt használja, ha esze ágában sincs az interneten vásárolni. Csupán egy céget keresnek, akihez személyesen elmennek vásárolni.

Mindegy, hogy online vagy offline vásárolnak, ma már hatalmas üzleti előnyt jelent a Google kereső élmezőnyébe kerülni. A Google folyamatosan frissíti a rangsorolási faktorokat. Az állandó frissülés miatt a 2 éves módszerek már csődöt mondanak. Szükséges egy olyan aktív keresőoptimalizálás blog, ami mindennap foglalkozik a változásokkal. Egy ilyen blog a honlapteszt.hu keresőoptimalizálás blogja:

Keresőoptimalizálás blog

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.