Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás napló

Keresőoptimalizálás Napló

Amikor van egy biztos receptje az első hely eléréséhez, a recept alapján bármilyen kulcsszót képes lesz az első helyre hozni. Ha nincs ilyen receptje, az eredmények hullámzóak lesznek. Valamikor jó helyen lesz a kulcsszó. Míg egy másik kulcsszóval nem tud bekerülni még az első tíz közé sem. Ilyenkor a kiszámíthatatlanság és a bizonytalanság nagyon frusztráló tud lenni. Az ilyen szélsőséges esetektől védi meg a SEOZSENI keresőoptimalizálás napló funkciója

A prototípus az első példánya annak a terméknek, amit a sorozatgyártás során több százezer vagy millió példányban gyártanak majd. A prototípus másolatai kerülnek a fogyasztók kezébe. Nem mindegy tehát, hogy milyen prototípus kerül sorozatgyártásra. Hiszen a prototípusban található hibák is sorozatgyártásra kerülnek és több millió elégedetlen vevőt eredményezhet.

A profik a keresőoptimalizálásban először a prototípust készítik el. Ennek mintájára pedig „sorozatgyártásban” bármilyen kulcsszó optimalizálására képesek. Pályafutásom során sokféle amatőr keresőoptimalizáló „szakemberrel” találkoztam már. Jellemző, hogy néhány órás keresőoptimalizálás blog, fórum olvasgatás után bátran belevágnak saját honlapuk átépítésébe.

Keresőoptimalizálás napló funkció

Az amatőr keresőoptimalizálás lényege, hogy szervezetlenül, kapkodva törekednek az első hely elérésére. A profik ezzel szemben prototípust használnak. Egy kulcsszóval megtanulnak az első helyre kerülni, majd a recept alapján bármilyen kulcsszóval az első helyre kerülhetnek

Az amatőr módszer is lehet hatákony. Némelyik az első helyet is meg tudja szerezni, bár többnyire hasztalan kulcsszavakra, mint például „fóliakonfekcionáló berendezés”. Gyakori eset, hogy jó eredményeket is képesek elérni, de egy bizonyos szinten túl nem képesek javulásra. Honlapuk bekerült az első oldalra, de a 8. helynél jobb helyet sosem értek még el.

A profi módszer ezzel szemben teljesen más elven működik. A profik minden körülmények között ugyanazt az eredményt garantálják. Bármi legyen is a kulcsszó, az első hely elérése csak idő kérdése, mivel rendelkeznek egy minden körülmények között garantáltan azonos minőséget biztosító prototípussal.

Prototípus nélkül: kapkodás, gyakori hibák, hullámzó eredmények, kiszámíthatatlan bevételek, tanácstalanul áll egy helyzet előtt, folyamatos feszültség a tehetetlenség érzése miatt

Az amatőr módszer áldozatai sokat szenvednek azzal, hogy egy kulcsszóra elérjék az első helyet. Sajnos az esetek többségében ez a módszer nem elegendő az áttöréshez. A keresőoptimalizálás megreked egy szinten. Ezután kétségbeesésükben elkezdik túlhalmozni a kulcsszavakat a honlapjaikon. Eltúlozzák a linképítést. Kapkodnak, és egyre többet hibáznak.

A hibákat a Google egyre súlyosabban bünteti. Nem ritka, amikor 400 helyezés vesztéssel sújt egy honlapot a Pingvin büntető algoritmus például a „túloptimalizálás” miatt. Rettentően sok ideges pillanatot, feszült helyzetet eredményez az amatőr módszer. Elmaradt bevételek, késve kifizetett számlák, stb...

A profi módszer sokkal kényelmesebb, biztonságosabb. Nem kell kapkodni. Csak nyugodtan, magabiztosan. Az eredmény garantált. Az idő nekünk dolgozik. A profi módszer lényege a keresőoptimalizálás prototípusa.

Hogyan készíti el a profik a keresőoptimalizálás prototípusát?

A profik először a keresőoptimalizálás prototípusát készítik el. A prototípus elkészítése során minden egyes lépést naplóznak és lemérik a közvetlen hatását. Addig nem tekintik befejezettnek a prototípust, amíg nem kerül az első helyre a Google keresőben úgy, hogy mindennek tudják a pontos okát.

Először egy olyan kulcsszóval kezdik a méréseket, amit viszonylag könnyű az első helyre juttatni. Alacsony keresési eredményeket, kicsi konkurencia harcot keresnek először. Miután teljesítették az elvárásokat, váltanak egy másik kulcsszóra. Egyre nehezebb kulcsszavakat választanak ki. Mindegyikből egyre többet tanulnak ahhoz, hogy legvégül minden helyzetben garantálni tudják az első helyet.

Ne feledje, hogy a prototípus elkészítésének három kulcstényezője van:

  • eredmények mérése
  • eredmények naplózása
  • kulcsszó nehézségének fokozatos emelése

Összefoglalva, miről is van szó?

  • Az amatőr keresőoptimalizálás is gyakran járhat jó eredménnyel. Azonban ez hullámzó. Bizonyos esetben jó helyezés tapasztalható, általánosságban viszont teljes a káosz.
  • A profik ezzel szemben prototípust használnak. Elkészítik egy kulcsszó alapján azt a receptet, amivel minden kulcsszót egyaránt az első helyre tudnak juttatni. Ez  a recept milliókat ér.
  • A SEOZSENI megvédi attól, hogy a véletlen szerencsén múljon az Ön pénzügyi sikere. A keresőoptimalizálás naplóbe feljegyezheti a fontos lépéseket a prototípus létrehozása során. A saját versenyében elkészítheti azt a receptet, amivel Ön minden fontos kulcsszóval az első helyre kerülhet.

Ön is képes használni

A keresőoptimalizálás napló használata gyerekjáték. Bármit ír a naplóba, a rendszer elmenti a bejegyzés idejével együtt. Minden különleges eseményt jegyezzen fel a naplóba. A linképítésben történt változásokat. Esetleg a weboldal szövegében történt változásokat. A dátum alapján láthatja, hogy weboldala hányadik helyezéseket érte el a fontos kulcsszavakra. Ezt összeegyezteti a naplóval.

A napló bejegyzések és a kulcsszavak helyezése alapján láthatja, hogy mely kísérletek vezetnek a helyezés javulásához. A naplóból az is kiderül, hogy melyik módszer bizonyul hatástalannak.

Keresőoptimalizálás Napló menü funkciók listája:

Tetszett a cikk? Szeretne hasonló keresőoptimalizálás és linképítés tippeket?

A Google rangsorolási algoritmusa folyamatosan változik. Vigyázzon, ha nem frissíti tusádát, elavulnak SEO módszerei és lerontja a kemény munkával megszerzett helyezést. Legyen naprakész és értesüljön a legújabb keresőoptimalizálás tippekről. Iratkozzon fel a blog értesítőre és kap egy e-mailt, amikor hasonló cikk érkezik:

No-spam: csak keresőoptimalizálás és linképítés cikkeket kap, reklámot soha

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.