Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás közösségi linképítéssel

SEOZSENI Közösségi Linképítés: évente akár 1 millió Ft értékű minőségi linképítés ingyen

Linképítés nélkül lehetetlen a Google élmezőnyébe kerülni. Elegendő mennyiségű és minőségű linkek szerzéséhez értékes kapcsolatokra van szükség. Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: weboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymást erősítsék. Méregdrága linképítés és márkanév építés gyorsan, hatékonyan. Az ehhez szükséges technikai eszközöket, programokat, adatbázist a SEOZSENI biztosítja teljesen ingyen. Önnek nincs más teendője, csak csatlakozzon a SEOZSENI Közösséghez:

A Google rangsorolás alapja a kiváló tartalom, amire számos értékes link hivatkozik. A Google véleménye szerint egy jó weboldalt sokan osztanak meg. Amikor a látogatók egy jó cikket találnak, örömmel osztják meg a hasznos tapasztalatokat saját weboldalon, blogon vagy közösségi médián keresztül. Ezért egy jó weboldalra számos értékes link hivatkozik. Az értékes linkek szerzésére irányuló tevékenységet nevezik linképítésnek.

Linképítés nélkül lehetetlen az élmezőnybe kerülni. Minden keresőoptimalizálásra fordított ideje, pénze és energiája kudarcra van ítélve. Az Ön célpiacának HÁROMNEGYEDE kattint az első 5 találatra és a kattintások csupán negyedén osztozik az összes többi honlap. Elég pár helyet lecsúszni és elnémul a telefon. Nem jönnek e-mailek. Az online megrendelések a tizedére esnek vissza.

Linképítés nélkül nehéz a helyzet

Linképítés nélkül a helyezés fel-le ugrál, a semmiből érkező weboldalak hirtelen megelőzik. Ön pedig tehetetlenül nézi, hogy weboldala eltűnik a találatok között.

Nagyon nyomasztó az érzés, hogy mindent megtesz az élmezőnybe jutásért, de mégsem éri el a vágyait. Sokan újra és újra átírják a weboldal szövegét azt remélve, hogy jobb helyezést kapnak. A tartalom javításával a helyezés is javulhat egy bizonyos mértékben. De linképítés nélkül ne várja, hogy weboldala az élmezőnybe kerül. Alig találnak honlapjára, ezért az internetes megrendelések száma elenyésző.

Vigyázzon: a linkspam örökre tönkreteheti weboldalát

A linképítés komoly kockázattal járhat. A linképítésnek óriási hatása van a helyezésre. Ezért a Google mérnökök kiemelt figyelmet fordítanak a linkekkel elkövetett visszaélés kiszűrésére. A természetellenes linképítésért súlyos büntetés járhat. Még az etikus linképítés technikák túlzott használatért is büntetés érheti weboldalát.

Az interneten sokszor olyan elavult keresőoptimalizálás cikkeket talál, amiben leírtak MA már linkspamnak minősülnek. Rossz minőségű, természetellenes linkek miatt - ezt nevezzük linkspamnak - a Google kereső súlyosan büntetheti weboldalát. Sőt, akár örökre kitilthatja a találati eredmények közül. Elég egyetlen rossz tanácsot megfogadni és weboldala örökre eltűnhet a keresőből. Képzelje el, hogy weboldalát soha, senki nem fogja látni a Google keresőben. Az Ön leendő vevői bármit írnak a keresőbe, az Ön konkurensei ott sorakoznak a monitoron. De az Ön weboldalát senki sem látja.

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül

Minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. A linkeken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap.

1000-ből 471 ember közvetlenül a vásárlás előtti tájékozódásra a Google keresőt használja. Ezek az emberek a keresőben gyűjtik össze a vásárláshoz szükséges információkat. Még akkor is, ha nem is az interneten akarnak vásárolni. Egy szimpatikus céget keresnek, akitől vagy interneten keresztül, vagy személyes megkeresés útján rendelnek. Sikeres keresőoptimalizálás után ezek a potenciális vevők az Ön honlapját keresik fel.

Linképítés siker: a SEO hatékony eleme

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Bármilyen merész álmai vannak, sokkal gyorsabban elérheti, ha weboldala tartósan a Google első helyére kerül

Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Megszületett a forradalmi megoldás: SEOZSENI Közösségi Linképítés. Weboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymást erősítsék. Linképítés és márkanév építés ingyen. Minden technikai eszközt a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen

Az ötlet nagyon egyszerű: a kiváló minőségű tartalommal rendelkező weboldal tulajdonosok fogjanak össze azért, hogy minőségi linképítéssel javítsanak a helyezésen. Egymás hírnevét erősítsék és a leendő vevők csak pozitív cikkeket olvassanak, ha az adott cég/weboldal nevére rákeresnek.

Mit nyernek ezzel a felek?

  • Keresőoptimalizálás: a keresőben elért helyezést javítja, ha témába vágó (szakszóval releváns) cikkekből szerzünk linket. Emellett növekedik a weboldalunkra hivatkozó egyedi domain nevek száma. Ami nagyon erős rangsorolási faktor.
  • Márkanév építés: a kíváncsi emberek, új felhasználók, leendő vevők gyakran rákeresnek az adott cég/weboldal nevére vásárlás előtt. Vajon mindegy, hogy mit találnak? Többször hallani, hogy konkurensek álnevek mögé bújva írt lejárató cikkei jelennek meg, ha a cég/weboldal nevére keresnek. Erős online PR jelenléttel az Ön nevére kereső emberek jobbnál jobb weboldalakon olvashatnak több tucatnyi pozitív, elismerő cikket.
  • Fejlett technológia: minden szoftvert, adatbázist, grafikai elemet a SEOZSENI biztosít. A legmodernebb technikai eszközöket kapja meg anélkül, hogy egy vagyont fizetne programozásért. 

Ezért készült a SEOZSENI Közösségi Linképítés: ha van egy jó weboldala, támogasson más weboldalakat és így sok száz támogatót szerezhet Ön is. Méghozzá teljesen ingyen.

Ne aggódjon, Ön is képes használni

A SEOZSENI Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.

Önnek csak annyi a feladata, hogy csatlakozzon a közösséghez és kitöltsön pár űrlapot a linkek / PR cikkek beküldéséhez a SEOZSENI adminisztrációs rendszerében. Hát nem nagyszerű?

Évente akár 1 millió forint értékű keresőoptimalizálás és linképítés teljesen ingyen

Nézze meg, milyen méregdrága eszközöket kap a közösség tagjaként:

  • Havonta 9.990 Ft értékű SEOZSENI VIP tagság: hogy ne ütközzön falakba, a SEOZSENI VIP tagságot megkapja teljesen ingyen. Évente 119.880 Ft marad az Ön zsebében
  • 5x10 PR cikkes link havonta 60.000 Ft értékben: havonta 5 db PR cikket publikálhat a tagok honlapján, amiben akár 10 mélylink is elhelyezhető. Egyetlen PR cikk értéke piaci áron számolva 12.000 forint. Évente 720.000 Ft marad az Ön zsebében
  • Legalább 30 prémium link 135.000 Ft értékben: legalább 30 prémium, releváns szövegkörnyezetbe helyezett linket kap weboldala. Egyetlen link értéke piaci áron számolva 4.500 Ft
  • 29.990 Ft értékű SEO Audit: a linképítés akkor a leghatékonyabb, ha weboldalán kijavítja a profitfaló SEO hibákat. Ezt is megkapja ingyen.
  • Eddig évente 1.004.870 Ft, de ez még nem minden: minél több weboldallal csatlakozik a közösséghez, annál több PR cikket illetve prémium linket kap

Ha ennyire jó, miért ingyenes? Ez valami átverés? Hol a csapda?

Havonta 70-100 ezer forintot is fizethetne a SEOZSENI-nek ezért a szolgáltatásért. Más SEO cégek egy vagyont kérnek el ilyen magas színvonalú linképítésért. Óriási kereslet van minőségi linképítésre, ezért jó reklámszöveggel könnyű új ügyfeleket szerezni. Ön is örömmel fizetne linképítésért, ha a módszer valóban hatékony és a megrendelések száma jelentősen növekedik.

Ön ezt a bevétel növekedést kaphatja meg teljesen ingyen.

Ez a módszer annyira szokatlan hazánkban, hogy sokakban kételyek merülnek fel. Teljesen jogosan. Nem szoktak csak úgy, ingyen, gyémántot osztogatni. Amit ingyen osztogatnak, az általában gagyi. Ha értékeset adnak ingyen, annak később így vagy úgy, de drága árat kell fizetni.

Ne aggódjon, itt nem erről van szó. A SEOZSENI azért más, mert ez egy szoftver. A használata egyszerű. Ha egy e-mailt meg tud írni, nem fog gondot okozni a hétköznapokban a SEOZSENI kezelése. Teljesen mindegy, hogy 30.000 vagy 30.001 felhasználó használja. Az a +1 felhasználó a szerverek terhelésén meg sem látszik, ezért nem jár extra költséggel. A rutinos kereskedő rögtön arra gondol, milyen jó lenne 100%-os árréssel dolgozni... de azért ez nem ilyen egyszerű.

A SEOZSENI Közösségi Linképítés célja az, hogy több száz weboldal kezdje el használni. Tömegesen érezzenek rá a siker ízére, javítsanak a Google keresőben elért helyezésen és jöjjenek az extra megrendelések. Amikor a weboldal egész egyszerűen kinövi magát, szükség lesz még több linképítésre, még ütősebb reklámszövegre, még jobb weboldalra. Ekkor már beszélhetünk fizetős szolgáltatásokról - mert már a SEOZSENI bizonyította a hatékonyságát és Önnek lesz elég tartaléka a továbbfejlődésre.

Ezért ingyenes. Nincs rejtett költség, később sem válik fizetőssé. Ez egy igazi NYER-NYER kapcsolat, amit sehol máshol nem kaphat meg.

2.479 kulcsszó helyezése javult a SEOZSENI PR cikkes linképítésnek köszönhetően. Ebből 1.146 kulcsszó került első oldalra a Google keresőben:

Sokan kérdezik, hogy mikor lesz eredménye a keresőoptimalizálásnak? Minden attól függ, mennyire intenzíven küzdenek a konkurensek - és Ön mennyire van lemaradva hozzájuk képest. Általánosságban elmondható, hogy a versenytársak zöme 3-6 hónap alatt megelőzhető. Erős versenyben és nagy lemaradás esetén ennél azért jóval több idő, mire a keresőoptimalizálás eléri a célját.

#1. hely:369
#2. hely:153
#3. hely:145
#4. hely:101
#5. hely:88
#6. hely:80
#7. hely:72
#8. hely:52
#9. hely:58
#10. hely:28

Vigyázat, ez nem jár akárkinek! Konkurencia kizárás: a SEOZSENI az elitek klubja. Azoké, akik mindent megtesznek, hogy csúcskategóriás weboldalt készítsenek. Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt.
Lőkös Gábor

IGEN, szeretnék az ingyenes
SEOZSENI Közösségi Linképítés
tagja lenni

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.