Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó adatbázis:
Kulcsszavak csoportosítása

Kulcsszavak csoportosítása

 

Egy jól értesült vállalkozó tudja, hogy weboldalára jellemző kulcsszavakat össze kell gyűjteni a Long Tail hatás miatt. Egy kifejezésnek létezik több szinonimája, rokon értelmű kifejezése, toldalékolt alakja, városnévvel kiegészített formája és egybe- vagy különírt alakja.

Aki nem akar alacsony látogatottsággal dolgozni, a kulcsszó minden előfordulását beépíti weboldalába és a linképítés stratégiájába. A Google azonban képes felismerni a kulcsszó változatokat. Aki ezt kihasználja, hamar rádöbben, hogy a kulcsszavakat csoportosítani kell. Mivel nem lehet minden egyes linkszövegben az összes kulcsszó variációt beleírni, a kulcsszavakat csoportosítani kell.

A csoportosítás után pedig egy csoportra egy oldalt kell optimalizálni. Így lehet minden Long Tail kulcsszóra magas látogatottságot elérni. A csoportosítás egyben nagyszerű eszköze annak, hogy jól átlássa, az egyes csoport milyen látogatottságot eredményez.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Kulcsszó menü » Kulcsszó adatbázis » [egy kiválasztott honlap]

Kulcsszó Adatbázis menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.