Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Adwords:
Kulcsszavak és kampányok felvétele

Kulcsszavak és kampányok

 

Az Adwords hirdetések 80%-ban felére lehet csökkenteni a kampány költségeket. A rosszul beállított kampány 400-500 forintos kattintási árakat is eredményezhet. Gyakran találkozunk ennél magasabb kattintási árakkal is. A jól beállított kampány alapját a jól megválasztott kulcsszavak jelentik.

A SEOSZENI-vel készíthet olyan kampányokat, amelyek beállítása magasan átlag feletti. Olcsóbb kattintási árak mellett a látogatottság nem csökken. Változatlan eredmények olcsóbban.

A kulcsszavak témakör szerint önálló hirdetéscsoportra vannak osztva. Az egyes hirdetéscsoportokhoz a rendszer három címsort is generál. Ezekkel a beállításokkal magasabb átkattintási arányokat érhet el, mint a hagyományos hirdetésekkel.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Adwords menü » Új kulcsszavak felvétele » [egy kiválasztott honlap]

Adwords menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.