Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó adatbázis:
Kulcsszavak importálása

Kulcsszavak importálása

 

A Google Kulcsszóválasztó Eszköze egy táblázatba írja ki a kulcsszavakat és a kulcsszavakhoz tartozó keresések számát. A táblázatot be kell másolni a SEOZSENI-be. Nagy mennyiségű kulcsszavak esetében ez sok másolást vagy gépelést jelent.

A másolással illetve a gépeléssel járó kellemetlenség elkerülése miatt van lehetőség a Google táblázatát közvetlezül a SEOZSENI-be importálni. A művelet gyerekjáték: kijelöli a Google táblázatát, másolja, majd a SEOZSENI-ben az importáláshoz beilleszti a szöveget. Órákig tartó gépelés helyett egy CTRL-C és CTRL-V lenyomásával felszabadul az adatrögzítés fárasztó kellemetlenségei alól.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Kulcsszó menü » Kulcsszó adatbázis » [egy kiválasztott honlap]

Kulcsszó Adatbázis menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.