Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kulcsszó adatbázis:
Kulcsszavak listája

Kulcsszavak listája

 

Egy tapasztalt vállalkozó bízhat a megérzéseiben. Könnyedén kitalálja, hogy a vevők mit is írnak be a Google keresőjébe, ami után a vállalkozó honlapjára érkeznek. Ezeket nevezzük kulcsszavaknak. A leendő vevő nézi a monitort, majd ujjaival bepötyögi a kulcsszót a keresőbe. Hamarosan a vállalkozó weboldalára jut és örömmel vásárol. Röviden ez a kulcsszó lényege. Egy jól eltalált kulcsszó tehát magas forgalmat eredményez.

Sokan sejtik már, hogy ennek mekkora jelentősége van. Gyakran felmerül az ötlet, hogyan lehetne bővíteni a kulcsszavak listáját. Vajon honnan lehetne tudni, hogy az ország különböző városaiban élő leendő vevők milyen kulcsszavakat használnak?

Milyen rettenetes érzés, amikor rádöbben, hogy rosszul használta a kulcsszavakat? Mi történhet?

Ön megérzés útján kiválaszt egy kulcsszót, amit a Google élmezőnyébe tornászik. Később rádöbben, hogy Ön csak egyetlen kulcsszóra fókuszált, miközben ehhez a kulcsszóhoz több kifejezést is használnak a vevők. Mivel nem koncentrált a többi kulcsszóra, a konkurens weboldalak jelentősen megelőzik az Ön honlapját. Habár a kiválasztott kulcsszóval jó eredményt ért el, a látogatók száma mégis elmarad attól, amikor gondtalanul özönlik a megrendelés.

Szakmai titok, hogy egy kulcsszóhoz legalább 10 másik kulcsszót találhatunk, melyekre együtt többen keresnek, mint az eredeti kulcsszóra. Ezt nevezik „Long Tail” hatásnak.

A Long Tail minden kulcsszavát először is meg kell találni, vagy a leendő vevők jó része a konkurensnél fog vásárolni, mert az Ön weboldala eltűnik a tömegben.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Kulcsszó menü » Kulcsszó adatbázis » [egy kiválasztott honlap]

Kulcsszó Adatbázis menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.