Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Kulcsszavas linkszöveg számítása

Kulcsszavak linkszövegek számítása

 

A kulcsszavak linkszövegre helyezése ősi keresőoptimalizálási technika. Azonban ezt annyira eltúlozták, hogy majdnem minden linkszövegre kulcsszavakat helyeznek. Ez azonban nem túl hasznos, mivel a Pingvin-algoritmus frissítés óta a kulcsszavak túlzott használata a linkszövegekben súlyos büntetést vonhat maga után.

A Linképítés Stratégia erre is megoldást nyújt. A listában szereplő összes link szövegét összeveti a program a Kulcsszó Adatbázissal. Összeszámolja, hogy hány linkszövegben szerepelnek kulcsszavak. Amikor túl magas a kulcsszavak száma, Önnek olyan általános linkszövegeket kell írni, amiben nem szerepelnek a kulcsszavak. Ilyen lehet a cég neve, termék neve vagy a szlogen.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Áttekintés » [egy kiválasztott honlap] » Webcímek és Linkadatok táblázata » Kulcsszavas linkszövegek

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.