Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Link módosítás összehangolás
a VIP Linkkatalógusokkal

Link módosítás összehangolása

 

A VIP Linkkatalógusokban szereplő linkek is felkerülnek a Linképítés Stratégiába. Ezeket a linkeket egy kicsinyke ikon különbözteti meg a hagyományos linkektől. A VIP Linkkatalógusokban szereplő linkek szerkesztésére külön menüpont szolgál.

Tegyük fel, hogy szeretné átírni a linkek szövegeit a VIP Linkkatalógusban. Rádöbbent, hogy túlságosan sokat használja az egyik kulcsszót. A linkek nagy részénél le akarja cserélni a kulcsszót egy másikra. A VIP Linkkatalógusban azonnal módosíthatja a linkszöveget. A linkkatalógusban azonnal érvényesül a változás. Azonban Önnek a Linképítés Stratégiában is át kell írni a régi linkszöveget, ha szeretné precízen könyvelni a nyilvántartást.

Ebben az esetben Önnek két nyilvántartásban is nyomon kell követni a változásokat. Ez nem igazán felhasználóbarát. Az Ön kényelme érdekében - habár az összehangolás rémisztő feladat volt -, ha az egyik nyilvántartásban módosítja az adatokat, akkor a másikban is frissülni fog automatikusan.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Linkek megtekintése » [egy kiválasztott honlap]

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.