Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Linkek szűkítése

 

A Google keresőben weboldala akkor éri el a kívánatos helyezést, ha az adott témában szakértőnek számít. Ezt úgy érheti el, ha a kezdőlap mellett számos fontos aloldalára is hivatkoznak linkek. Amikor releváns linkek hálózata járja át az egész weboldalát, biztosan kiemelkedő helyezés lesz a jutalma. Ehhez viszont számos nívós oldalt kell írni.

Megírja az oldalakat. Mindegyik egyedi, keresőbarát webcím alatt érhető el. Fejben tartja a webcímeket, mert tudja, hogy mindegyik webcímre több tucat linket kell szerezni. A Linképítés Stratégiába rögzíti ezeket a webcímeket, hogy ne felejtse el. Rohanó világában igyekszik minél több linkkel teletömni a linképítési terveket. Ezek között összekavarodnak az egyes oldalak. Van, amelyik egyetlen linket sem kap. Van, amelyik már kap annyi linket, hogy nem kell többet gyűjteni.

Nem szeretné idejét azzal tölteni, hogy feleslegesen gyűjtsön linkeket olyan oldalra, amire már van elegendő link. Idejét inkább arra fordítja, hogy a kevés linkekkel rendelkező oldalakra szerezzen linkeket. Honnan fogja tudni, hogy melyik oldalának van szükség linképítésre?

A Linképítés Stratégiába a rögzítés sorrendjében kerülnek linkek. Ön honnan fogja tudni, hogy például a macskás oldalára mikor küldte be a linkeket? Át kell lapozni az egész táblázatot. A hagyományos szoftverek ezt Önre bízzák. Lapozzon csak.

A SEOZSENI-ben van egy sokkal gyorsabb módszer. Ez a linkek szűkítése. Ön egyetlen kattintással szűkítheti a linkek listáját. Ha csak a kezdőlap linkjeit szeretné látni, a kezdőlapra szűkíti a táblázatot. Ekkor csak azokat a linkeket látja, ami a kezdőlapra hivatkozik. Olyan linkeket nem fog látni, ami mondjuk a macskás vagy kutyás aloldalra hivatkozik. Amikor arra kíváncsi, hogy a macskás aloldalára milyen linkeket gyűjtött, a macskás oldalra szűkíti a linkek listáját.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

menü funkciók listája:

  SEOZSENI Funkciók listája:

  --
  A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

  Verdes János
  Verdes János
  Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

  © 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.