Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés blog

A Google rangsorolási faktorok jelentős részét a linképítés teszi ki. A legtöbb csalás is a linképítéssel történik. A keresőoptimalizálás központi szereplőjéről még többet tudhat meg a linképítés blogon

A Google kereső egy adott weboldal hitelességének, népszerűségének és naprakész voltának a megállapításához a linkek hálózatát vizsgálja. Amikor azt találja, hogy egy weboldalra sok más weboldal hivatkozik, az adott weboldal magas prioritást kap. Ez a keresőben is előnyös helyezés mellett gyakoribb, mélyebb indexeléshez is vezet.

A linképítést sosem lehet abbahagyni. A linképítés elmulasztásával azt kockáztatja, hogy weboldalát a Google elavultnak fogja venni. Nem lehet hatékony a keresőoptimalizálás folyamatos linképítés nélkül. Ugyanis változatlan tartalom mellett csak akkor lehet naprakész az információ, ha más weboldalak folyamatosan publikálnak a cikkre hivatkozó linkeket.

A linképítés blogból megtanulhatja, hogyan kezelje a weboldalára hivatkozó linkeket:

Linképítés blog

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.