Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Minőségi keresőoptimalizálás és linképítés ingyen

Minőségi keresőoptimalizálás és linképítés ingyen - amiért mások 300 ezret is elkérnek

Jó minőségű keresőoptimalizálással és kellő mennyiségű linkekkel bebetonozza weboldalát a Google élmezőnyében. Napi több száz, akár több ezer potenciális vevő is olvashatja ellenállhatatlan ajánlatát. A konkurensek Ön után kullognak. Nekik jut a maradék, Önnek a vevők krémje: nagyobb arányban és gyorsabban vásárolnak. Minőségi linképítés nélkül mondjon búcsút annak, hogy weboldalával milliókat fog keresni. Eltűnik a tömegben és a vevők unottan olvassák ajánlatát. Mire az Ön oldalához érnek, már számos konkurens ajánlatától zsong a leendő vevő feje

Kattintson ide és kezdje el a tanfolyamot

Az emberek egy része úgy gondolja, hogy a Google keresőben az első weboldal a szakmájában is az első számú cég. Megelőzi a konkurenciát, tehát jobb a többieknél. Az első a kimagasló látogatottság mellett a legnagyobb bizalmi töltéssel rendelkező látogatókat is lefölözi. Magasabb bizalommal olvassák az első ajánlatát, ami az újabb és újabb ajánlatokkal fokozatosan csökken. Míg végül eltűnik. Ugye Ön sem szeret a huszonkettedik lapozás után látható weboldalon vásárolni? Mit gondol, nem hatásosabb, ha rögtön az első weboldal szövege annyira meggyőző, hogy a vevők tömegesen vásárolnak?

A Google élmezőnyébe kerülni nem gyerekjáték. Ha így lenne, mindenki Ferrarival járna. A konkurens weboldalak sokszor fényévekkel járnak a későn ébredők előtt. A hátrány sokszor behozhatatlannak tűnik. Jó hír, hogy minőségi linképítéssel minden hátrányát ledolgozhatja. A hátrányok ledolgozása után az irányítás az Ön kezébe kerül. Ellehetetleníti a konkurenseket és nem fogják megelőzni weboldalát.

A potenciális ügyfelek rendelés előtt az interneten tájékozódnak. Az informálódás folyamán döntik el, hogy melyik vállalkozónál fognak venni. Keresőoptimalizálással ezeket a fogyasztókat lehet elérni. A régi reklám egy kisebb vagyonba kerül. A vállalkozások keresik a lehetséges fogyasztókat. Ezzel szemben keresőoptimalizálás közben a megrendelők keresik a cégeket.

Vigyázzon: a linkspam örökre tönkreteszi weboldalát

A minőségi linképítés és a linkspam között összehasonlíthatatlan különbség van. Vajon hány százalékkal jobb az az autó, ami csodásan száguld annál, ami a roncstelepen rozsdásodik? Minőségi linkekkel weboldala milliókat is kereshet. Rossz minőségű linkekkel - ezt nevezzük linkspamnak - a Google kereső örökre kitilthatja a találati eredmények közül.

Képzelje el, hogy weboldalát soha, senki nem fogja látni a Google keresőben. Az Ön leendő vevői bármit írnak a keresőbe, az Ön konkurensei ott sorakoznak a monitoron. De az Ön weboldalát senki sem látja. A hagyományos linképítés a múlté. A régi módszerekkel nem kerül az élmezőnybe. Sőt! A Google mérnökei súlyosan büntetik a linkspamot. A rossz minőségű linkek miatt a Google webszemétnek nyilvánítja honlapját. A webszemetet pedig kiirtja a keresőből. Új linképítés technikára van szükség.

Kattintson ide és kezdje el a tanfolyamot

Csatlakozzon ingyen: felzárkóztató tanfolyam után több száz valódi, minőségi linkkel lesz gazdagabb weboldala

Honnan tudhatja, hogy a linképítésről alkotott elképzelése helytálló? Elég egyetlen rossz tanácsot megfogadni és weboldala örökre eltűnik a keresőben. Linképítés témában a legtöbb cikk idejétmúlt. Az interneten sokszor olyan elavult dolgokat talál, ami MA linkspamnak minősül. Amikor ezeket használja, előre jutás helyett weboldala webszemét lesz és eltávolítják a keresőből.

A felzárkóztató e-mail tanfolyam lényege, hogy Ön bizonyított, megbízható, hatékony és gyors útmutatást kapjon. Közérthetően. A megfelelő alapok lerakása után jöhet a fizikai feladat. Weboldala több száz valódi, minőségi linkkel lesz gazdagabb. Akkor se dőljön hátra, ha most is elégedett a linképítéssel. A konkurensek folyamatasan azon dolgoznak, hogy behozzák az előnyét. Amikor elfogynak az ötletek, a jó helyezés veszélybe kerül. Ízelítő a minőségi linkek tárházából:

Felzárkóztató tanfolyam:

 • Hogyan befolyásolja weboldala helyezését a linképítés
 • Gyakori módszerek, amelyet ma a Google linkspamnak minősít
 • Elavul weboldala információ-értéke új linkek nélkül
 • Az időszakos linképítés csak ront a helyzetén
 • Pingvin 1.0 frissítés: a történelem során először büntet kíméletlenül a webszemét miatt a Google kereső
 • Hogyan kerülhető el a Pingvin 1.0 büntetés
 • Pingvin 2.0 frissítés: újabb technika a webszemét ellen
 • A „kulcsszó hitelesítés” módszere, amivel elkerülhető a Pingvin 2.0 büntetés
 • Összefoglalás: hatékony technikák a minőségi linképítéshez

Minőségi linképítés a gyakorlatban:

 • Heti 2 db minőségi link a közösségi oldalakról (Facebook, Twitter, Youtube, stb...)
 • Heti 1 db minőségi link a népszerű blogokról (Blogspot, Blogger, Blog.hu, stb...)
 • Releváns linkek apróhirdetési portálokról (Expressz, Topapró, Startapró, stb...)
 • Releváns linkek több mint 250 db magyar linkkatalógusról
 • Releváns linkforrás kereshető több mint 75.000 db Startlap jellegű linkkatalógusból
 • Átlagosan 5.766 db linkkatalógus található a TOP100 weboldalak backlinkjei között. A konkurensek már kigyűjtötték, hogy Ön hova regisztráljon
 • Minőségi linkek több mint 200 magas PageRank értékű (3-5) oldalakról
 • Évente 1.200 db releváns link egyedi linkszöveggel a VIP linkkatalógusokról
 • 52 db PR cikk minőségi linkkel

Ezekért mások akár 300.000 forintot is elkérnek. Ön most ingyen megkapja, de siessen: a szabad helyek rohamosan fogynak

A minőségi linképítésért a linképítő cégek 70, 100, akár 300 ezer forintot is elkérnek. Ezeket Ön most ingyen megkaphatja. Az ingyenes csatlakozás lehetősége erősen korlátozott. Amint elérjük a kritikus tömeget, egymás segítésével örökre biztosíthatjuk az egész csapat helyét a Google keresőben. Ezután nem lesz szükség másokra, az ingyenes tanfolyam megszűnik.

 

Kattintson ide és kezdje el a tanfolyamot

 

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

u.i.: Fontos, hogy minden tudás és a valódi link e-mailben érkezik Önhöz. Használja a legjobb e-mail címét, amit minden nap olvasni szokott. A spamot utálom én is, Ön sem fog mindenféle üzleti ajánlatot kapni. A hírlevélről egyetlen kattintással leiratkozhat.

 

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.