Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás Linképítő Weboldallal

Linképítő Weboldal: annyi minőségi linket szerezhet, amennyit csak akar

Minőségi linkek nélkül nem kerülhet az élmezőnybe. Ma a legjobb linkeket PR cikkek adják. De nincs elég jó honlap, ahová a PR cikkeket elhelyezheti. Ezért készült a Linképítő Weboldal. Legyen saját weboldala, ahová annyi PR cikket tölt fel, amennyit csak akar. Sőt, a saját PR cikkeit az összes Linképítő Weboldalra feltöltheti. Minden technikai eszközt a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen

Aki szereti a saját szakterületét, sokat tud mesélni a szakma rejtelmeiről. Ez a weboldala is tükrözi és nagyon jó cikkek lehet találni a weboldalon. Amit az érdeklődők szívesen olvasnak és örömmel osztanak meg. A Google jól ismeri ezt az elvet, ezért a rangsorolás alapja a kiváló minőségű tartalom. Önmagában a jó tartalom kevés ahhoz, hogy az élmezőnybe kerüljön.

Szükséges, hogy más weboldalak is megerősítsék, hogy Ön a szakma kiváló képviselője. Ez pedig úgy történik, hogy egy-egy cikket írnak Önről. Minél több és jobb cikket írnak, annál nagyobb az esélye, hogy az Ön weboldalát fogja a Google első helyén látni.

Az értékes linkek gyűjtése - szakszóval linképítés - a keresőoptimalizálás fő problémája. Jó tartalmat könnyű írni, ehhez minden adott. Belép weboldala szerkesztőjébe és bármikor módosíthat a szövegen. De a linképítés igazán vért izzasztó feladat. Hosszas folyamat, véget nem érő küzdelem. Ha lankad a figyelme, a konkurensek beelőzik. Ha nem tud kellő mennyiségben jó minőségű PR cikkeket szerezni, weboldala visszacsúszik a keresőben. Elnémul a telefon, nem érkeznek e-mailek. A tizedére esik vissza a megrendelés és aggódhat amiatt, hogyan fog az élmezőnybe kerülni.

Linképítő Weboldalakkal örökre megszabadulhat a linképítés kínzó problémáitól

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vevők. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Ennek az eléréséhez meg kell szabadulni a linképítés kínzó problémáitól. Egész egyszerűen nincs elég jó weboldal, ami publikálhatja az Ön PR cikkeit. Vagy nem reagálnak elég gyorsan és egyetlen cikk elhelyezése több napos levelezéssel és várakozással jár. Ez így nem mehet tovább, kell valami hatékony, gyors és másolható megoldást. Hiszen minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. A linkeken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap.

Ezért készült a SEOZSENI Linképítő Weboldal. Fő jellemzői:

  • Minőségi tartalom: a linkspam jellegű 5-10 oldalból álló mikrosite-okkal ellentétben egy-egy SEOZSENI Linképítő Weboldal több száz, akár több ezer oldalból áll. Egy ilyen weboldal hiánypótló az adott témában, ezért felkelti az online közösség érdeklődését. Természetes módon kap linkeket, ezért a Linképítő Weboldal az idő múlásával egyre értékesebbé válik.
  • Közösségi linképítés: nem elég, ha saját magának gyárt linkforrásokat. Egyedül nem lehet lépést tartani tucatnyi konkurenssel. Akik évek óta küzdenek és gyűjtik a linkeket azért, hogy az Ön weboldala eltűnjön a találati listáról. Ha Önnek van már egy Linképítő Weboldala, a saját cikkét az összes ilyen oldalra feltöltheti.
  • Legerősebb rangsorolási faktor: egy weboldal hitelességét mi sem bizonyítja jobban annál, hogy hány különböző domain név hivatkozik rá. 200 weboldalról érkező 1-1 link sokkal többet ér 20 weboldal 10-10 linkjénél. Minden Linképítő Weboldalról kap legalább egy-egy PR cikket. Idővel elérheti, hogy több százra, akár ezer fölé emelkedjen az egyedi domain nevekről érkező linkek száma. Ha ez eléri, hosszú időre biztosítja magának az első helyet.
  • Teljesen ingyen: a minőségi tartalom elkészítésével Önnek nem kell foglalkozni. Minden programot, adatbázist és dizájn elemet a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.
  • Tárhely, domain: Önnek az az egyetlen feladata, hogy regisztráljon egy domain nevet és vásároljon egy filléres tárhelyet. A SEOZSENI ebben is segít: keres egy olcsó tárhelyet és egy szabadon regisztrálható domain nevet. Kitölti a megrendelő lapot, kifizeti a tárhelyet, elküldi e-mailben a tárhely szolgáltatótól kapott hozzáférési adatokat. 10 perc az egész, ami örökre megváltoztathatja életét.
  • Korlátlanul bővíthető: a modern, felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy villámgyorsan elkészüljenek a Linképítő Weboldalak. Ön annyi Linképítő Weboldalt kaphat, amennyit csak szeretne. Egyetlen feltétele van: minden domain és tárhely különböző néven legyen megvásárolva.

Hogyan lehet saját Linképítő Weboldala?

Ne aggódjon, Ön is képes használni. A tárhely és domain vásárlásban segítséget kap. Ezután a telepítést gyorsan elvégzi a SEOZSENI és azonnal elkezdheti használni. Önnek csak annyi a feladata, hogy csatlakozzon a közösséghez és kitöltsön egy űrlapot a PR cikkek beküldéséhez a SEOZSENI adminisztrációs rendszerében.

A publikált PR cikkekről listát kap. Ahol láthatja, melyik weboldalra került ki a cikk. Bármikor módosíthatja, ha szükség van rá. Hát nem nagyszerű?

A Linképítő Weboldal a SEOZSENI Közösségi Linképítés egyik eleme.

A SEOZSENI Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.

Vigyázat, ez nem jár akárkinek! A SEOZSENI az elitek klubja - azoké, akik mindent megtesznek, hogy csúcskategóriás weboldalt készítsenek

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt.
Lőkös Gábor

IGEN, szeretnék az ingyenes
SEOZSENI Közösségi Linképítés
tagja lenni

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2019 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.