Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés:
Linkfa megtekintése

Linkfa megtekintése

 

Minden weboldal olyan, mint egy fa. A kezdőlapról kiindulva a belső linkek hálózatán keresztül eljutunk minden oldalhoz. A linkfa azt mutatja meg, hogy a weboldalhoz tartozó oldalak milyen más weboldalakról kapnak linkeket.

A linkfa megtekintésével megtudja, hogy a konkurens milyen fontos cikkeket készített. A fontos cikkeket pedig milyen oldalakról linkelte meg. Ennek a lemásolásával biztosíthatja, hogy a weboldala ugyanolyan értékesnek legyen elkönyvelve a Google keresőben. Miután behozta a lemaradását, további cikkekkel és linképítéssel meg is előzheti leleplezett konkurensét.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon » Linkprofil táblázat » Fa ikon

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.