Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok: Linkkatalógus felvétele a Linképítés Stratégiába

Linkkatalógusok felvétele

 

A Linképítés Stratégia központi eleme a linképítés folyamatának. Ide gyűjtheti össze a linkkatalógusokat és a linkszövegeket. A linkprofil elemzés során a TOP100 konkurens átlagosan 5.766 db linkkatalógust gyűjtött össze. A több ezer linkkatalógus közül kiválogatja az igazán fontosakat. Előre megadja, hogy milyen linkszöveget fog használni. A Bookmarklet program egyetlen kattintással kitölti a linkkatalógus regisztráció során a regisztrációs adatokat és a linkek szövegét is. Az előre megtervezett linkszövegekkel villámgyors a linkkatalógus regisztráció.

A Linképítés Stratégia áttekintése felülnézetből mutatja az Ön tervezett linképítését. A táblázatban egy sorban talál egy webcímet, amire linkek fognak hivatkozni. A webcím mellett különböző adatokat talál. Látja a linkek számát és azt, hogy hány link szerepel egyedi szöveggel. Ha túl kevés az egyedi linkszöveg, módosítsa a linkek szövegét, hogy elkerülje a büntetést.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkkatalógus » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.