Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkkatalógus linkajánlás ellenőrzés

Linkkatalógus regisztráció ellenőrzés

A linképítés óriási adminisztrációs feladattal jár. Megfelelő eszköz nélkül papíron, vagy egy excel táblázatban kellene tárolni a linkajánlás adatait. Rögzíteni kell, hogy melyik linkkatalógusba szeretne linkek ajánlati. Rögzíteni kell, hogy az ajánlás megtörtént-e vagy sem. Rögzíteni kell, hogy az ajánlást elfogadták vagy elutasították. A linkajánlás sikeréhez több száz e-mailt kell átkutatni. A visszajelzésről szóló e-mailt össze kell vetni a táblázatban tárolt adatokkal. Kész rémálom.

A linkkatalógus linkajánlás ellenőrzés egy csapással véget vet az adminisztrációs terheknek. Az okos program megvizsgálja, hogy Ön milyen linkkatalógusokba küldte be a linket. Megnyitja a linkkatalógust és megkeresni, hogy rajta van-e az Ön linkje. Az eredményt egy könnyen átlátható táblázatban találja. Mennyivel gyorsabb és kényelmesebb, ugye?

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkkatalógus linkajánlás ellenőrzése » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.