Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkkatalógus regisztráció közvetlen link kigyűjtése

Linkkatalógus regisztráció közvetlen link kigyűjtése

 

A Linképítés Stratégiában szereplő linkeket a „Linkkatalógus regisztráció” nevezetű programmal küldheti be villámgyorsan. A végrehajtás során a Linképítés Stratégiában a soron következő linkkatalógust hozza fel a program. A linkkatalógus indexelése során a SEOZESNI kigyűjti, hogy milyen linkre kell Önnek kattintani a linkajánláshoz. A végrehajtás során a rendszer kiírja a soron következő katalógus és a linkajánláshoz szükséges közvetlen linket.

Ön a linkkatalógus megtekintése nélkül közvetlenül a linkajánláshoz jut. Ezután kattint a Bookmarklet programra, ami kitölti a linkajánlás adatait. Beküldi a linket és bezárja az ablakot. Ezután kattint a „Linkajánlás kész, kérem a következőt” feliratú gombra és a következő linkkatalógusra is regisztrál. A művelet 10-30 másodperc között elvégezhető.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés Stratégia menü » Linkkatalógus regisztráció » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.