Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkkatalógus regisztrációs adatok

Linkkatalógus regisztrációs adatok

 

A linkkatalógus regisztráció kétség kívül fontos esemény a Google kereső legjobb helyezéseinek a megszerzésében. Nincs egyetlen olyan weboldal sem az első 10 között, amely egyetlen linkkatalógusra sem regisztrált. Sőt. Sokszor olyan weboldalak vannak az első 10 között, amelyek a legtöbb linkkatalógusra regisztráltak.

A linkkatalógus regisztráció rengeteg időt és energiát emészt fel. A regisztráció során újra és újra meg kell adni az adatait. Név, e-mail cím, jelszó, weboldal címe, leírás, kulcsszavak, linkszöveg és még sorolhatnám. Ha ennek a végtelen körforgásnak nem vet véget, naponta több órán keresztül lesz a számítógép elé szövegezve a kényelmetlen és zárt térben ahelyett, hogy a napsütést élvezné.

Az egészségre is káros linkajánlásra valami egyszerű és gyors megoldást kell találni. Ezt jelenti a linkkatalógus regisztrációs adatok. Az összes elérhető linkkatalógus regisztrációs oldaláról ki lett gyűjtve minden fontos mező, amit Önnek ki kell tölteni. A mező neveit egy adatbázis tárolja. A linkkatalógus regisztrációs adatok megadásával Önnek nem kell minden linkkatalógusnál egyenként megtanulni a használatot. Egyszer megadja nevét és e-mail címét, amit a rendszer mindenhol kitölt anélkül, hogy Ön ismételten begépelné az adatokat. Egyetlen kattintásra csökken a linkkatalógus regisztrációs adatok megadása.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkkatalógus » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.