Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkkatalógusok listája

Linkkatalógusok listája

 

A linkkatalógus olyan weboldal, ahova a weboldal tulajdonosok regisztrálnak. A regisztráció során a linkkatalógus egy releváns linkkel hivatkozik az új belépő weboldalra. A weboldal tulajdonosa egy „szavazattal” lesz gazdagabb. Minél több „szavazatot” kap egy weboldal, annál inkább hiteles lesz az adott témában. Minél hitelesebb egy weboldal, annál jobb helyezéseket kap a Google keresőben.

A linképítés kiindulópontja az ingyenes linkkatalógusok. Az ingyenes linkkatalógusokat összegyűjti a SEOZSENI. Ezen a listán gyorsan és egyszerűen végigmegy anélkül, hogy órákat töltene egyetlen linkkatalógus felkutatásával. A lista folyamatosan frissül: az új katalógusok bekerülnek erre a listára.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkkatalógus » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.