Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés:
Linkszöveg beolvasása

Linkszöveg beolvasása

 

A Pingvin névre keresztelt Google algoritmus frissítés óta a linkszövegek szerepe drámaian megnőtt. A linkszövegekben gyakran használnak kulcsszavakat. Ez jó, mert a linkszövegre helyezett kulcsszóval javíthatja helyzetét a Google keresőben. A Google mérnökei azon az állásponton vannak, hogy a linkszövegekkel elkövetett csalást visszaszorítsák. Az általuk kidolgozott eljárásban csalónak minősül az az oldal, amelyik nagy számban használja ugyanazt a linkszöveget.

A linképítés során gyakran ugyanazokat a kulcsszavas szövegeket használjuk. A Pingvin-frissítés óta ez akár 400 helyes büntetéssel is járhat. A legjobb módja a büntetés elkerülésének, ha mindenhol egyedi linkszövegeket használ. Valamint használni kell olyan linkszövegeket is, amiben nem szerepel egyetlen kulcsszó sem.

Hogyan találja meg az arany középutat? Nézze meg a konkurenseket. A linkszöveg beolvasásával megtudja, hogy az adott konkurens hogyan oldja meg a linképítés kettős problémáját. Minél több konkurens linkszövegét vizsgálja át, annál könnyebben tudja megoldani a Pingvin-frissítés óta fennálló kettős kockázatot.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon » Linkprofil táblázat » Linkprofil ikon » Linkszövegek automatikus beolvasása link

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.