Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkkatalógusok:
Linkszöveg generáló

Egyedi, releváns linkszövegek készítése

A Pingvin-algoritmus frissítés óta az egyedi linkszövegek készítése igen feladja a leckét azok számára, akik a linképítés során kapható 400 helyes visszasorolás büntetést el akarják kerülni. A Pingvin-frissítés miatt az ismétlődő linkszövegeket erőteljesen kerülni kell. Egy átlagos honlap tulajdonos nincs felkészülve arra, hogy kulcsszavanként 300-600 egyedi linkszöveget írjon. Ebben segít a linkszöveg generáló funkció.

Néhány egyszerű lépéssel készíthető több száz egyedi linkszöveg. Az elkészített szövegeket tetszése szerint használhatja a linkajánlások során. A funkcióval néhány perc alatt elkészül több száz egyedi, releváns linkszöveg. A funkció nélkül 50 egyedi linkszöveg készítése és kész rémálom. Nem is beszélve arról, hogy hetekig tart.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Linkszövegek készítése » [egy kiválasztott honlap]

Linkkatalógusok menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.