Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linkprofil Elemzés:
Linkszöveg kulcsszó sűrűség

Linkszöveg kulcsszó sűrűség

 

Ez a vadonatúj funkció a leghatékonyabb ellenszere a Pingvin-algoritmus frissítésnek. A linkszövegek ismeretében a program átvizsgálja egyesével a linkszövegek szavait. A szavakat egybeveti a kulcsszó adatbázissal. Amikor a linkszöveg szava szerepel a kulcsszó adatbázisban, akkor a rendszer tudni fogja, hogy kulcsszót helyezett a linkszövegre.

A linkszövegek ismeretében a linkszövegek kulcsszó sűrűségét is ki lehet számítani. A linkszöveg kulcsszó sűrűség számítása ugyanolyan, mint a weboldal tartalmában a kulcsszó sűrűség számítás. A linkszövegben szereplő szavak előfordulása alapján meghatározható, hogy az adott szó az összes linkszövegnek hány százalékát teszi ki. Túlságosan magas arány esetében olyan linkszövegeket kell írni, amiben nem szerepel az adott szó.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Irányítópult » Kulcsszavak listája » Linkprofil ikon » Linkprofil táblázat » Fa ikon

Linkprofil Elemzés menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.