Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI partneroldal

Döbbenet: korlátlan számú PR cikkes linképítés és SEOzseni VIP tagság ingyen

Milliókat ér a Google első helye, amit jó tartalommal és bivalyerős linkekkel lehet megszerezni. Vegye kezébe az irányítást és keressen milliós extra bevételt. Ezzel a módszerrel ledolgozhatja a hátrányát és Ön kerülhet az élre. A titok: egyetlen kiváló minőségű link akár 100 gyengébb link erejével ér fel. Most Ön a legmagasabb minőségű PR cikkes linképítést kaphatja meg, egyetlen apróságért cserébe: tegyen fel a weboldalára egyetlen új lapot, ahol a SEOzseni néhány linkje található (minta itt). Ezek segítik a Googlebot-ot a PR cikkes linkek gyors feltérképezésében, ami Önnek is életbevágó. Azért rendkívül fontos, mert így Ön egy kicsi linkerőt ad a listán szereplő weboldalaknak. Önhöz hasonlóan több száz ember teszi ugyanezt. Végül sokszorosára nő a linkerő, ami az ÖN PR CIKKEIN keresztül az Ön weboldalába áramlik vissza. A jutalom: milliókkal több extra bevételhez juthat, mert a Google élmezőnyébe katapultálhat. Korlátlan PR cikket küldhet be több száz jól linkelt és releváns SEOzseni szakmai blogra (ésszerű keretek között). Ugye milyen óriási nyereséghez juthat egyetlen apróságért cserébe?

A Google rangsorolásra egyértelműen nagy hatással van a weboldalára mutató linkek száma és minősége. Itt a titok: egy jó minőségű link több száz gyengébb linkkel ér fel. Ezen kiindulva megelőzheti versenytársait. Sokan hosszú évek alatt szép számmal gyűjtöttek linkeket. Idő közben a Google algoritmusa fejlődött és ezeket a régi, gyenge, linkkatalógus linkek értékét drasztikusan lecsökkentette.

Eljött a minőség ideje. Jól megírt PR cikkek élmezőnybe katapultálják weboldalát

Nem nehéz egy jó PR cikket írni. Aki ismeri a szakmáját, kisujjából kirázza a lényeget és hamar meg tud írni egy információban gazdag cikket. Ezek tele vannak olyan szakkifejezésekkel (szemantikus SEO), amit csak a szakma igazi mesterei használnak. A Google algoritmusa ezt felismeri és jól tudja, ha egy cikket egy fizetett szövegíró fogalmaz - vagy igazi szakember írta.

Itt jön a képbe a legnagyobb probléma. Egész egyszerűen nincs elég weboldal, ahol Ön publikálhat. Egy gyenge oldalon is legalább 3.000 Ft + áfa a publikálás díja. Ami ennek a tízszeresére is nőhet egy-egy jól belinkelt weboldal esetén. Havonta százezreket kell költeni PR cikkes linképítésre, ami megfizethetetlen a legtöbb KKV számára.

Éppen ezért alakult a SEOzseni Közösségi Linképítés. Weboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymás hírnevét és linkerejét erősítsék - ingyen. Nem pénzért, hanem kölcsönös nyer-nyer alapon.

PR cikk publikálás 2 egyszerű lépésben

A PR cikkek megosztása az ingyenes Közösségi Linképítés tagok weboldalán történik. A PR cikk publikálása gyerekjáték, összesen 2 lépésből áll:

 1. Írja meg a PR cikket. Adjon meg egy jó címet, a szövegbe tetszőlegesen elhelyezhet linkeket.
 2. Válassza ki, hogy melyik forráson szeretné publikálni a PR cikket.

Online szerkesztő

Az online szerkesztővel gyerekjáték a PR cikk megírása. Nincs szükség külső szoftverekre (például Word), szaktudás nélkül is szakszerű cikket készíthet

Hogyan kaphatja meg a PR cikkeket?

Egyszerű, Önnek csak egy új lapot kell létrehozni. Ezen a lapon a SEOzseni linkjei szerepelnek egy rövid, esztétikus listában. Azért fontos, mert így Ön linkerőt ad a listán szereplő weboldalaknak. Amelyek továbbadják a linkerőt az ÖN PR CIKKEINEK, így végül sokszorosára nő az Ön weboldalára hivatkozó PR cikkek ereje.

Ehhez Önnek csak a következőt kell tenni:

 1. Jelentkezzen a lenti gombra kattintva
 2. Lépjen be weboldalának a szerkesztőjébe és töltse fel a cikket. A forráskódot a SEOzseni készíti, egyszerű másol-beilleszt.
 3. Adja meg a webcímet, ahol elhelyezte a linkeket
 4. Tegyen egy linket a kezdőlapon bárhova, ami erre a partner oldalra hivatkozik. Ez fontos, hiszen enélkül nem indexeli a Google a linkeket
 5. Amikor kész, egy moderátor ellenőrzi és aktiválja Önnek a PR cikk beküldés jogosultságát:
  1. Ingyenes SEOzseni VIP tagság
  2. Korlátlan számú PR cikkes link beküldés az ÖSSZES Szakmai Blogra

IGEN, érdekel a SEOzseni Partneroldal >>>

Ha még nincs SEOzseni fiókja, ide kattintva hozza létre

© 2005 - 2021 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.