Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI partneroldal

Korlátlan számú PR cikkes linképítés és SEOzseni VIP tagság ingyen

Milliókat ér a Google első helye, amit jó tartalommal és bivalyerős linkekkel lehet megszerezni. Itt a lehetőség Ön előtt: ledolgozhatja a hátrányát és Ön kerülhet az élre. Hiszen egyetlen kiváló minőségű link akár 100 gyengébb link erejével ér fel. Most  Ön a legmagasabb minőségű PR cikkes linképítést kaphatja meg, egyetlen apróságért cserébe: tegyen fel a weboldalára egyetlen új lapot, ahol a SEOzseni néhány linkje található.  Ezek segítik a Googlebot-ot a cikkek gyors feltérképezésében, ami Önnek is nagyon fontos. Hálául a SEOzseni elkészít Önnek egy Szakmai Blogot ingyen: korlátlan PR cikket küldhet be a többi szakmai blogra, ésszerű keretek között. Méregdrága a PR cikkes linképítés, mert heti 1 PR cikk publikálása éves szinten 156.000 - 1.560.000 Ft közötti költséggel jár a hasonló látogatottságú, fizetős hírportálokon. A különbség az, hogy itt a pénznél fontosabb a jó minőségű tartalom, ezért ingyenes. Ugye milyen nagyszerű, hogy ez a pénz az Ön zsebében marad?

A Google rangsorolásra egyértelműen nagy hatással van a weboldalára mutató linkek száma és minősége. Itt a titok: egy jó minőségű link több száz gyengébb linkkel ér fel. Ezen kiindulva megelőzheti versenytársait. Sokan hosszú évek alatt szép számmal gyűjtöttek linkeket. Idő közben a Google algoritmusa fejlődött és ezeket a régi, gyenge, linkkatalógus linkek értékét drasztikusan lecsökkentette.

Eljött a minőség ideje. Jól megírt PR cikkek élmezőnybe robbantják a weboldalát

Nem nehéz egy jó PR cikket írni. Aki ismeri a szakmáját, kisujjából kirázza a lényeget és hamar meg tud írni egy információban gazdag cikket. Ezek tele vannak olyan szakkifejezésekkel (szemantikus SEO), amit csak a szakma igazi mesterei használnak. A Google algoritmusa ezt felismeri és jól tudja, ha egy cikket egy fizetett szövegíró fogalmaz - vagy igazi szakember írta.

Itt jön a képbe a legnagyobb probléma. Egész egyszerűen nincs elég weboldal, ahol Ön publikálhat. Egy gyenge oldalon is legalább 3.000 Ft + áfa a publikálás díja. Ami ennek a tízszeresére is nőhet egy-egy jól belinkelt weboldal esetén. Havonta százezreket kell költeni PR cikkes linképítésre, ami megfizethetetlen a legtöbb KKV számára.

Éppen ezért alakult a SEOzseni Közösségi Linképítés. Eeboldal tulajdonosok összefogása azért, hogy egymás hírnevét és linkerejét erősítsék - ingyen. Nem pénzért, hanem kölcsönös win-win alapon. Ezeken az oldalakon Ön 50 darab PR cikket publikálhat.

PR cikk publikálás 2 egyszerű lépésben

A PR cikkek megosztása az ingyenes Közösségi Linképítés tagok weboldalán történik. A PR cikk publikálása gyerekjáték, összesen 3 lépésből áll:

 1. Írja meg a PR cikket. Adjon meg egy jó címet, a szövegbe tetszőlegesen elhelyezhet linkeket.
 2. Válassza ki, hogy melyik forráson szeretné publikálni a PR cikket.

Online szerkesztő

Az online szerkesztővel gyerekjáték a PR cikk megírása. Nincs szükség külső szoftverekre (például Word), szaktudás nélkül is szakszerű cikket készíthet

Hogyan kaphatja meg a PR cikkeket?

Egyszerű, Önnek csak egy új lapot kell létrehozni. Ezen a lapon a SEOzseni linkjei szerepelnek egy rövid, esztétikus listában. Azért fontos, mert így Ön linkerőt ad a listán szereplő weboldalaknak. Amelyek továbbadják a linkerőt az ÖN PR CIKKEINEK, így végül sokszorosára nő az Ön weboldalára hivatkozó PR cikkek ereje.

Ehhez Önnek csak a következőt kell tenni:

 1. Jelentkezzen a lenti gombra kattintva
 2. Lépjen be weboldalának a szerkesztőjébe és töltse fel a cikket. A forráskódot a SEOzseni készíti, egyszerű másol-beilleszt.
 3. Adja meg a webcímet, ahol elhelyezte a linkeket
 4. Tegyen egy linket a kezdőlapon bárhova, ami erre a partner oldalra hivatkozik. Ez fontos, hiszen enélkül nem indexeli a Google a linkeket
 5. Amikor kész, egy moderátor ellenőrzi és aktiválja Önnek a PR cikk beküldés jogosultságát.
 6. Egyedi, az Ön témakörére jellemző, teljesen releváns weboldal készül Önnek. Duplán jól jár:
  1. Ingyenes SEOzseni VIP tagság
  2. Korlátlan számú PR cikkes link beküldés az ÖSSZES Szakmai Blogra

IGEN, érdekel a SEOzseni Partneroldal >>>

Ha még nincs SEOzseni fiókja, ide kattintva hozza létre

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.