Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Linképítés Stratégia:
Pingvin-frissítés linkszöveg ellenőrző

Pingvin-frissítés linkszöveg ellenőrző

 

A Pingvin-algoritmus frissítés súlyosan bünteti, ha a weboldal zömével egyező linkszövegeket használ. A büntetés elkerüléséhez, illetve a már megbüntetett weboldalaknál a büntetés hatásainak a visszafordításához ismerni kell a weboldalra hivatkozó külső forrásokat (pl. linkkatalógusok) és a link szövegét. A Google Webmestereszközökben a weboldalra hivatkozó linkek forrása letölthető CSV formában.

A CSV szerkeszthető egy excel táblázatban. A táblázat egyik oszlopába felírja a hivatkozó weboldalakat. Mellé beírja a link szövegét. A linkszöveg kiolvasásához először meg kell nyitni a linkforrást. Majd a linkforrás HTML kódjában meg kell keresni az Ön weboldalára hivatkozó linket és annak a szövegét. Egyetlen linkszöveg kiolvasása 30-90 másodpercet vesz igénybe. Rendkívül fárasztó hosszútávon, ugyanis gyakran több ezer linkszöveget kell megvizsgálni. Ha napi 1 órát tölt a linkszövegek felkutatásával, több hónapot fog a számítógép előtt tölteni.

Szerencsére a SEOZSENI ettől is megszabadítja. A Pingvin-frissítés linkszöveg ellenőrző funkció használata villámgyors és egyszerű. Ön feltölti a programba a Google által generált CSV fáljt. Ezután néhány percig a program egyenként felkeresi a linkek forrását és a linkszövegeket. Az eredményt egy könnyen áttekinthető táblázatban látja.

A táblázatból azonnal kiderül, hogy milyen linkszövegek ismétlődnek nagy számban. Nem kell elkeseredni, hogy ezek után hónapokon keresztül csak azt fogja kutatni, hogy milyen linkkatalógusba ajánlotta weboldalát az ismétlődő szöveggel. Egyetlen kattintással kilistázza a program, hogy az adott linkszöveggel milyen linkforrásokon szerepel. A hiba gyorsan javítható, ezáltal visszafordítható a Pingvin-algoritmus frissítés miatt szenvedett károk hatása.

Keresopitmalizálás (SEO) és linképítés tanfolyam

1000-ből 471 ember fogja eldönteni a Google-ben találtak alapján, hogy hol fog vásárolni. Közvetlenül a vásárlás előtt az interneten tájékozódnak akkor is, ha nem weboldalon, hanem üzletben akarnak vásárolni. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vásárlók. Több millió extra profit és óriási sikerélmény a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) és a linképítés jutalma, amikor tartósan Google első helyére kerül. Amire önerőből is képes a SEOZSENI SEO tanfolyam elvégzése után.

A keresőoptimalizálás tanfolyamon szerezhető szaktudás és prémium linképítés piaci értéke közel 1 millió forint, de Ön most ingyen megkaphatja:

Kerüljön a Google első helyére ingyen >>>

Ez a funkció itt található meg:

Linképítés menü » Pingvin frissítés » [egy kiválasztott honlap]

Linképítés Stratégia menü funkciók listája:

SEOZSENI Funkciók listája:

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.