Menü
Telefonszám
Kapcsolat
SEOZSENI PR cikk

Akár 10 linket is kaphat egyetlen, kiváló minőségű SEOZSENI PR cikkből

A Google élmezőnyébe jutásnak egyik feltétele, hogy az Ön weboldalára jó minőségű és elegendő mennyiségű linkek hivatkozzanak más weboldalakról. Ezt válthatja valóra a SEOZSENI Közösségi Linképítéssel, ahonnan kiváló minőségű PR cikkeket szerezhet. A SEOZSENI PR cikkek teljes mértékben megfelelnek a Google minőségi irányelveinek és a legújabb, E-A-T névre keresztelt minősítési módszernek

A Google minőségi irányelvei és az E-A-T névre keresztelt minősítési módszereknek megfelelni rendkívül nehéz. A keresőoptimalizálás nem bonyolult, hanem igazán időigényes feladat. Akinek van kellő türelme a konkurenseknél jobb weboldalt építeni és több linket gyűjteni, könnyen az élmezőnybe kerül. 

A SEOZSENI Közösségi Linképítéssel megspórolhatja a linképítésre fordított időt. Ami nem más, mint weboldalak összefogása azért, hogy egymás hírnevét erősítsék. Mindenki megírhatja a saját PR cikkét, ami a közösség egyik weboldalán azonnal publikálásra kerül.

Akár 10 db link is elhelyezhető egyetlen PR cikkben: minőségi mélylink építés akár több száz kulcsszóra (!)

A jó minőségű PR cikkben szereplő kulcsszavak, szemantikus kifejezések, HTML elemek és linkszövegek értékét a Google algoritmusa hozzáadja az Ön weboldalához. Egyetlen link többet ér tucatnyi linkkatalógusból származó linknél. Egyetlen PR cikkes link akár száz alacsony minőségű linknél is többet ér.

Most akkor képzelje el, hogy egyetlen PR cikkben akár 10 linket is elhelyezhet. Ez a megoldás tökéletes akkor is, ha a weboldala témájához rengeteg (szakmai nyelven szólva long-tail) kulcsszó tartozik.

A Google Pingvin büntető algoritmusa miatt szinte lehetetlen, hogy több tucatnyi kulcsszóval is az élmezőnybe kerüljön. A kutatások kiderítették, hogy átlagosan 700+ kulcsszó kapcsolódik a SEOZSENI felhasználóinak weboldalaihoz. Alacsony keresésszámot (havi 500-nál kevesebb) mutató kulcsszavak, de elképesztő mennyiségben. Mivel kevesen keresik, kisebb a verseny.

Magyarul: sokkal gyorsabban és könnyebben kerül az élmezőnybe. Néha elég kulcsszavanként egy-két link, és az első öt közé teleportál weboldala. Szimpla matek: 100 kulcsszóval az első öt közé kerül, aminek a havi keresésszáma alacsony, például 500. Ez a jelenlegi átlagos kattintási adatok alapján Önnek nagyjából naponta 690 extra látogatót jelent.

A közösségi hálózaton megjelenő PR cikkek minőségéről a SEOZSENI gondoskodik az alábbiak szerint:

  • Gyorsaság: a HTML forráskódot a SEOZSENI szervere készíti. Amíg más szerveren weboldalak ezrei futnak, a SEOZSENI kizárólag a rendszer üzemeltetésére használ egy-egy specifikus szervert. Ennek rendkívül nagy költségei vannak, Ön azonban mégis INGYEN veheti igénybe ezt a linképítési szolgáltatást.
  • Szakszerű forráskód: a Google irányelveinek megfelelően készült egy forgatókönyv a PR cikkek számára. Egyetlen modell, ami több mint 200 paramétert figyelembe véve az aktuális irányelveknek megfelelő forráskódot biztosít.
  • Keresőbarát webcím: minden PR cikk egyedi webcím alatt érhető el. A webcímek nem tartalmaznak speciális karaktereket. Kizárólag emberek által is jól olvasható, keresőbarát webcím (URL) alatt érhető el a PR cikk.
  • Kiváló kulcsszavak: a rendszer automatikusan elhelyezi a megfelelő kulcsszavakat a fontos HTML elemekbe, mint a címsor (TITLE), főcím (H1), alcím (H2), stb.
  • Erős linkek: a kiváló forráskód mellett a PR cikk forrásául szolgáló DOMAIN folyamatosan erősödik. Napról-napra növekedik a SEOZSENI Közösségi Linképítés, ahol a tagok egyre több linket kapnak.
  • Naprakész: mivel minden PR cikk a központi szerveren kerül tárolásra, a PR cikkek központi frissítése is megoldott. Amikor a Google valami újdonsággal áll elő, elég a központi szerveren elvégezni a módosítást - ami az összes PR cikken egyszerre végbemegy.
  • Könnyű kezelés: a PR cikkek publikálása, szerkesztése a SEOZSENI rendszerén belül történik meg. Ha egy e-mailt meg tud írni, akkor ezzel is boldogulni fog.
  • Ezt a funkciót itt találja: SEOZSENI » Közösségi Linképítés » PR cikk beküldés

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

 

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.