Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás a PR Csoporttal

PR Csoport: több száz értékes weboldal publikálja az Ön PR cikkeit. Minőségi linképítés és jó hírnév teljesen ingyen

Bármilyen jó tartalmat készít, értékes linkek nélkül esélye sincs az élmezőnybe kerülni. Minél több és népszerűbb weboldal hivatkozik az Ön honlapjára, annál kedvezőbb helyezést érhet el. Ezért született a PR Csoport: PR cikkek megosztása ingyen, amivel jó hírnevet és értékes linkeket szerezhet. Ehhez minden szükséges technikai eszközt a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen

A Google élmezőnyébe akkor kerülhet, ha weboldala az adott témában kiváló tartalommal rendelkezik, amire értékes linkek hivatkoznak. Jó minőségű tartalom készítése nem okoz gondot. A weboldal szövegét bármikor módosíthatja. A keresőoptimalizálás fő problémája a linképítés, azaz értékes linkek szerzése. Bármilyen jó tartalmat készít, értékes linkek nélkül esélye sincs az élmezőnybe kerülni.

A Google azokat a kiváló tartalommal rendelkező weboldalakat listázza az élmezőnyben, amelyek hiteles, megbízható források a saját témájukban. Ezt pedig a linkkel hivatkozó weboldalak mennyisége és minősége alapján számítja ki a rangsorolási algoritmus. Minél több és népszerűbb weboldal hivatkozik az Ön honlapjára, annál kedvezőbb helyezést érhet el.

Sokkoló tény: egyetlen népszerű weboldalról származó link több száz törpe weboldalról érkező linknél is értékesebb

Minél nézettebb egy tévéműsor, annál drágább a reklám. Magától értetődik, ugye? Nincs máshogy az interneten sem. Egy közismert portál népszerűsége magas látogatottsággal jár, ezért méregdrága hirdetési árakat szabhat meg. Egy népszerű oldalon szereplő jó cikk magától értetődően sok látogatót vonz a weboldalára. Ez az elv az egyik alappillére a Google rangsorolási algoritmusnak.

A linkek hálózatából fel tudja mérni a Google, hogy mennyire népszerű egy-egy weboldal. A kapkodó, mennyiségre törekvő linképítés már a múlté. Hiába szerez több száz vagy több ezer linket, a versenytársai simán megelőzik néhány tucat, de annál értékesebb linkkel.

Ami Önnek kell: PR Csoport. Több száz értékes weboldal publikálja az Ön PR cikkeit. Minőségi linképítés és jó hírnév teljesen ingyen

Linképítés nélkül lehetetlen a Google élmezőnyébe kerülni. Elegendő mennyiségű és minőségű linkek szerzéséhez értékes kapcsolatokra van szükség. Ezért született a PR Csoport. Az ötlet egyszerű: Önnek is van egy jó weboldala, másoknak is vannak jó weboldalai. Miért ne ismerhetnénk meg egymást mindannyian? Csak egy közvetítő partnerre van szükség, aki összegyűjti és bemutatja egymásnak azokat, aki:

 • a saját témájában jártas, ezért jó cikkeket ír
 • már egy ideje foglalkozik keresőoptimalizálással, ezért rendelkezik értékes linkekkel
 • hajlandó a saját weboldalán egy-egy cikkel támogatni más témában jártas, hiteles és értékes weboldalakat
 • cserébe a többiek is támogatják egy-egy cikkel

Ezzel mindenki csak nyerhet, hiszen:

 • Jó hírnév: amikor az Ön weboldalára / cégére keresnek, a partner weboldal PR cikke megjelenik a keresőben. Több tucat értékes weboldal elismerő véleményét olvashatják az Ön leendő vevői. Jó hírnévre tehet szert és a rosszindulatú véleményeket is kiszoríthatja a találatok közül
 • Jobb rangsor: az egyik legfontosabb keresőoptimalizálás elv az, hogy értékes weboldalakról kapjon jó minőségű linkeket. A linken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a honlapjára, ezért kedvezőbb elbírálást kap a helyezés megállapítása során

Hogyan működik a PR Csoport?

Az Önhöz hasonló emberek felkutatása nem is olyan könnyű. A cikkek cseréje pedig nagyon időigényes feladat. Ezt végzi el Ön helyett a SEOZSENI PR Csoport modul. A cikkek megosztásához normál esetben be kell lépni weboldala szerkesztőjébe és ott bolyongva létre kell hozni egy új bejegyzést. Modern tartalomkezelővel már gyorsabb, de még mindig sokaknak nagyon macerás feladat. Érthető, hiszen a vállalkozók nem szakképzett informatikusok.

A cikkek megosztásával járó levelezés és adminisztráció folyamatos teher. Rabolja idejét és energiáját. Ennél sokkal egyszerűbb a PR Csoport:

 • Modul telepítése: Önnek le kell tölteni és telepíteni weboldalába a PR Csoport modult. Kb. 10 perc. A SEOZSENI ingyen átvállalja magára a telepítés nehézségeit, ha Ön (vagy webmestere) nem akar ezzel foglalkozni.
 • PR cikk beküldése: A telepítés után Önnek nincs semmi teendője. A PR cikk beküldéséhez Önnek be kell jelentkezni a SEOZSENI adminisztrációba, megírja a PR cikket. A publikálás gombra kattintva azonnal megjelenik az egyik partner weboldalán az Ön cikke.
 • Keresőbarát: Nem elég egy jó cikket írni. Szükséges szakszerűen formázni ahhoz, hogy a kereső megértse, miről szól az adott cikk. Ezekre a bonyolult formázásokra nem kell figyelni, mert a PR Csoport modul automatikusan elvégzi Ön helyett. A PR cikk egyedi, keresőbarát webcímen érhető el. Szakszerűen formázott HTML forráskóddal.
 • A működési elv: A PR cikkek adatbázisa a SEOZSENI központi szerverén van. A weboldalába telepített apró program feladata csupán annyi, hogy csatlakozik az adatbázishoz, letölti és megjeleníti a PR cikkeket. Amikor egy új cikk érkezik, a program megjeleníti anélkül, hogy Ön hosszú perceken át szöszmötölne weboldala szerkesztőjében.

Te jó ég, most akkor miről is van szó? Hogy fog ez kinézni? Mindenféle cikkel kell telezsúfolni weboldalam? Elmenekülnek a vásárlók az oldalamról? Ne aggódjon, ilyenekről szó sem lehet

Gondoljon egy széfre. Képzelje el, hogy betesz a széfbe néhány gyémántot. Meg fog ettől változni a széf külseje? Nem. Ugyanígy működnek a PR cikkek is. A széf a Google index állományát jelképezi. A gyémántok egy-egy cikket. Amikor egy új cikket publikál weboldala, azt a Google keresőrobotjai feltérképezik és bekerül az indexbe.

A cikkek elhelyezésével weboldala arculata, a látogatóknak nyújtott élménye nem változik. Minden cikk egyedi, keresőbarát webcímen érhető el. Új oldalak jönnek létre. Tehát nem kell átírni a kezdőlapot, nem kell átszerkeszteni a weboldalát. Egyetlen link változtatja meg az életét.

Egyetlen apró link változtatja meg az életét. A pirossal bekarikázott linkre kattintva érhető el a PR cikkek tartalomjegyzéke egy egyszerű listában

A PR cikkek gyors feltérképezése miatt szükséges, hogy a kezdőlapról kiindulva a keresőrobotok maximum 2 kattintással elérjék az összes cikk tartalmát. Ezért a kezdőlapon elérhető helyen - például a láblécben - el kell helyezni egyetlen aprócska linket. A link a PR cikkek tartalomjegyzékét nyitja meg, ahol egy csinos listában az összes cikk látható.

Ilyen egyszerű.

Weboldalán semmilyen változás nem történik azon az apró linken kívül. Nem csúfítja el, nem zsúfolja tele és nem rontja le weboldala értékét, ha csatlakozik a PR Csoporthoz. Hát nem zseniális?

 • Élő példa: nézze meg, hogyan jelenik meg a PR Csoport tartalomjegyzéke
 • Megj.: a SEOZSENI az átlagosnál több PR cikket oszt meg, ezért több PR cikket kap. Erre Önnek is lehetősége van, ha több weboldallal csatlakozik a PR Csoporthoz

Járhat-e bármilyen kockázattal a PR cikkek publikálása? Ronthat-e weboldala helyezésen, ha PR cikkeket publikál?

A Google mérnökei a Pingvin és a Panda algoritmusok bevezetésével komoly kockázati tényezővé változtatták a keresőoptimalizálást. A gyenge linkekért a Pingvin, a gyenge tartalomért a Panda algoritmus büntet. A büntetésektől való félelem azóta számos weboldal tulajdonost lebénít. Teljesen jogosan, hiszen elég egyetlen apró elméleti hiba a rendszerben és búcsút inthet a nehezen megkeresett internetes bevételeknek. Egyik napról a másikra köddé válhat weboldala a találati listán. Amit nagyon nehéz helyrehozni. Ezért a PR Csoport számos biztonsági funkció beépítésével garantálja, hogy semmilyen negatív hatása nem lehet a PR cikkek publikálásának.

A PR Csoport kellő komolysággal áll a feladathoz. Képzelje el, hogy egyetlen rossz döntés több száz weboldalt érinthet. Családokat, munkaadókat és munkavállalókat, akiknek az élete múlik az elektronikus kereskedelem sikerén vagy bukásán. Ilyen soha sem történhet meg.

2011-07-31 14:53:30-kor került publikálásra az első PR cikk. Ezen cikk írásakor (2019. szeptember) 28.897 darab PR cikk került publikálásra több száz honlapon. Soha, semmilyen hátrány nem érte még a közösséget a SEOZSENI számos biztonsági funkciónak hála. Ezek közül a fontosabbak:

 • Idő korlát: az esztelen linkgyűjtés ideje lejárt. Minőségi cikken van a hangsúly és nem a mennyiségen. A hirtelen megnövekedő bejövő linkeket a Pingvin algoritmus könnyen természetellenesnek veheti, amiért büntetés járhat. Ezért a PR cikkek publikálása nem történhet korlátlanul. Minden weboldalnak van egy szűkös kvótája, amit publikálásra használhat. Emiatt az Ön weboldalán sem jelenik meg több tucat cikk, ettől ne féljen. Az átlagok alapján havonta 2-3 PR cikket fog publikálni az Ön weboldala  
 • Minőségi moderálás: kizárólag értékes tartalommal rendelkező, a saját témájában jártas, családbarát, jól belinkelt weboldal lehet a közösség tartalma. Gagyi, kifogásolható témájú weboldalak soha. A publikált PR cikkeket a SEOZSENI adminisztrátora is moderálhatja, de Ön is megteheti bármikor. Megnézheti, hogy weboldalán milyen cikkek kerültek publikálásra és egy kattintással jelentheti, ha mégis olyat látna, ami Önnek nem szimpatikus. Ezt a funkciót itt találja: SEOZSENI » PR Csoport » Publikált PR cikkek
 • Nincs duplikált tartalom: a SEOZSENI irányelvei betartásával a PR Csoport tagok minőségi PR cikkeket írnak. Ennek egyik alapkövetelménye, hogy ne legyen másolt - azaz duplikált tartalom. Minden cikk egyedi szöveggel készül.
 • Nem csökkenti weboldala relevanciáját: sokan attól tartanak, hogy weboldaluk „szakmaisága” csökken azzal, ha a Google index állományában „irreleváns” PR cikkek jelennek meg. Ez egy régi tévhit és azok terjesztik, akik nem értik a keresztmarketing keresőoptimalizálásban betöltött szerepét. Egy jó szakember ismérve, hogy tud ajánlani más jó szakembereket. Személyesen, és a weboldalán is. Ha nincs irreálisan eltúlozva a PR cikkek publikálása (pl naponta 20 cikk), akkor semmilyen kockázattal nem járhat a megosztás.
 • Kifelé mutató linkek ereje: még a mai napig számos weboldal tulajdonos képzeletét mérgezi a kifelé mutató linkek körüli tévhit. Attól tartanak, hogy weboldaluk értékét csökkenti a kifelé mutató link, ezért kiöntik a vizet a gyerekkel együtt. Ódzkodnak a kifelé mutató linkektől, pedig ma már ez egy nagyon erőteljes rangsorolási faktor. Már a kezdetektől növeli a weboldal értékét, ha más értékes weboldalakra hivatkozik. Ennek ellenére a legtöbb weboldal olyan, mint egy zsákutca: bejövő linkek vannak, de a látogató nem juthat el más weboldalra és „csapdába” kerül, mert nincs kifelé mutató link.
 • Algoritmus frissítés figyelés: a Google mérnökök folyamatosan változtatják az algoritmust. Ennek a figyelése és a változások közötti ok-okozati elv meghatározása komoly szaktudást és adatbázist igényel. A SEOZSENI óriási adatbázist kezel. Több ezer honlap és kulcsszó helyezését és a helyezések változását figyeli folyamatosan. A változások megfigyelése közben észrevett összefüggések alapján megismerhető a rangsorolási algoritmus működése. A PR Csoport működése azonnal megváltoztatható, amint az algoritmus változás megköveteli.
 • Forgatókönyv vészhelyzetre: ha Ön lenne az első, akinek hátrányt jelent a PR Csoport, azonnal „alaphelyzetbe” lehet állítani weboldalát. A cikkek törlése helyett (ami 404-es hibaüzeneteket generál) 301 típusú átirányításokkal minden egykori cikk a kezdőlapra irányul, a Google index állományában törölve lesz.

Mi a garancia arra, hogy nem esik szét a weboldalam, ha telepítem a PR Csoportot?

A PR Csoport csak egy pár soros program. Ami csatlakozik a SEOZSENI központi szerveréhez. A tényleges számítás a „központi agyban” történik meg: ott van tárolva a több terabájtos adatbázis és a több millió soros mesterséges intelligencia programkódja, ami a PR cikkeket szerkeszti és beilleszti a dizájnba.

Az Ön weboldalába csupán egy pár soros programkód kerül telepítésre. Csatlakozik a központi szerverre - ami ezredmásodperc alatt elkészíti a tartalmat - , majd csupán annyit csinál az Ön PR Csoport KLIENS programja, hogy megjeleníti a HTML forráskódot, amit a központi szerver küldött.

Ez a program csak egy speciális kezdetű webcím esetén fut le. Ezt a .htaccess fáljban lehet megadni. Természetesen biztonsági mentés készül a telepítés során, ha bármilyen hiba történik, fél perc alatt visszaállítható a PR Csoport telepítése előtti állapot.

A programkód tele van leírással és magyarázattal. Az a cél, hogy az Ön programozója is könnyen átláthassa, hogy az adott sor éppen mit csinál. Nem kell hozzá nagy PHP ismeret, hogy a webfejlesztő is kiismerje a néhány sort és megállapítsa: nem jelent biztonsági kockázatot a PR Csoport, visszaélésre nincs lehetőség.

Ne aggódjon, Ön is képes használni

A SEOZSENI Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.

Önnek csak annyi a feladata, hogy csatlakozzon a közösséghez és kitöltsön pár űrlapot a linkek / PR cikkek beküldéséhez a SEOZSENI adminisztrációs rendszerében. Hát nem nagyszerű?

A PR Csoport a SEOZSENI Közösségi Linképítés egyik eleme.

A PR Csoport programkód telepítése a mellékelt útmutatóval nem is olyan bonyolult. Csak 5 lépésből áll és minden lépés sikerét online ellenőrizheti. Ha nem akar Ön vagy webmestere ezzel foglalkozni, a SEOZSENI ingyen átvállalja a telepítést. Ha Ön azt akarja, hogy a SEOZSENI telepítse a PR Csoport programkódot weboldalába, akkor hozzáférést kell adnia a fájlok eléréséhez. Ezt az ún. FTP adatok megadásával és Joomla / Wordpress / Drupal vagy egyéb tartalomkezelőt használó honlapok esetében a CMS rendszer adminisztrátor belépési adataival (e-mail cím / felhasználónév és jelszó) teheti meg.

 • Ezt a funkciót itt találja: SEOZSENI » PR Csoport » Telepítés és ellenőrzés

2.479 kulcsszó helyezése javult a SEOZSENI PR cikkes linképítésnek köszönhetően. Ebből 1.146 kulcsszó került első oldalra a Google keresőben:

Sokan kérdezik, hogy mikor lesz eredménye a keresőoptimalizálásnak? Minden attól függ, mennyire intenzíven küzdenek a konkurensek - és Ön mennyire van lemaradva hozzájuk képest. Általánosságban elmondható, hogy a versenytársak zöme 3-6 hónap alatt megelőzhető. Erős versenyben és nagy lemaradás esetén ennél azért jóval több idő, mire a keresőoptimalizálás eléri a célját.

#1. hely:369
#2. hely:153
#3. hely:145
#4. hely:101
#5. hely:88
#6. hely:80
#7. hely:72
#8. hely:52
#9. hely:58
#10. hely:28

Vigyázat, ez nem jár akárkinek! Konkurencia kizárás: a SEOZSENI az elitek klubja. Azoké, akik mindent megtesznek, hogy csúcskategóriás weboldalt készítsenek. Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt.
Lőkös Gábor

IGEN, szeretnék az ingyenes
SEOZSENI Közösségi Linképítés
tagja lenni

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.