Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Keresőoptimalizálás prémium linkcserével

Prémium Linkcsere: értékes linkek releváns szövegkörnyezetben

A PR cikkes linképítés után a releváns szövegkörnyezetbe helyezett linkek hatása a legerősebb. A rangsorolási algoritmus azt vizsgálja, hogy a link előtt illetve link után lévő szövegben szerepel-e a kulcsszó. Ezért készült a Prémium Linkcsere. Annyi értékes linket szerezhet, amennyit csak akar. Minden technikai eszközt a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.

A keresőoptimalizálás legnagyobb problémája a linképítés. Nem okoz gondot a jó minőségű tartalom készítése, hiszen erről önerőből is képes gondoskodni. Linképítéshez azonban nagyon jó kapcsolatokra van szükség. Linképítés nélkül a helyezés fel-le ugrál, a semmiből érkező weboldalak hirtelen megelőzik. Ön pedig tehetetlenül nézi, hogy weboldala eltűnik a találatok között.

Hatalmas sikerélmény és óriási bevétel a jutalma, amikor weboldala a Google első helyére kerül. Kirobbanóan megnő az internetes megrendelések száma és az üzletébe is özönlenek a vevők. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben?

Annyi értékes linket szerezhet, amennyit csak akar

Minél több és jobb link hivatkozik egy weboldalra, annál hitelesebb és megbízhatóbb forrás az adott témában. A linkeken keresztül számos hozzáadott érték vándorol a célzott honlapra. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap. Ezért készült a SEOZSENI Prémium Linkcsere.

Az ötlet egyszerű:

  • Modul telepítése: Önnek le kell tölteni és telepíteni weboldalába a Prémium Linkcsere modult. Kb. 10 perc. A SEOZSENI ingyen átvállalja magára a telepítés nehézségeit, ha Ön (vagy webmestere) nem akar ezzel foglalkozni.
  • Egyetlen oldal: A PR cikkek megosztásával szemben a Prémium Linkcsere csupán egyetlen oldalból áll. Ezen az oldalon szerepelnek a partnerek linkjei. A partnerek ugyanilyen oldalára kerülnek az Ön linkjei. Nézze meg élőben: az egyik link akár az Öné is lehetne.
  • Linkek beküldése: A telepítés után Önnek nincs semmi teendője. A prémium linkek beküldéséhez Önnek be kell jelentkezni a SEOZSENI adminisztrációba. Megadja a link célját és szövegét, majd kattint a beküldés gombra. Ezután azonnal megjelenik a link az egyik SEOZSENI Prémium Linkcsere weboldalon.
  • Korlátlanul bővíthető: Minél több weboldallal csatlakozik a Prémium Linkcseréhez, annál több linket küldhet be. A linkeket összevonhatja. Ön dönti el, hogyan osztja be a linkeket. Ha úgy kívánja, az összes linkkel a fő weboldalát erősítheti.

Ne aggódjon, Ön is képes használni

A SEOZSENI Közösségi Linképítés lényege, hogy Önnek nem kell időt, energiát és pénzt szánni linképítésre illetve márkanév építésre. Nem kell programozással, weboldal készítéssel foglalkozni. Minden programot, technikai eszközt, dizájn elemet, kommunikációs csatornát, online kezelőfelületet, átlátható nyilvántartást a SEOZSENI biztosít teljesen ingyen.

Önnek csak annyi a feladata, hogy csatlakozzon a közösséghez és kitöltsön pár űrlapot a linkek / PR cikkek beküldéséhez a SEOZSENI adminisztrációs rendszerében. Hát nem nagyszerű?

A Prémium Linkcsere a SEOZSENI Közösségi Linképítés egyik eleme.

A Prémium Linkcsere programkód telepítése a mellékelt útmutatóval nem is olyan bonyolult. Csak 5 lépésből áll és minden lépés sikerét online ellenőrizheti. Ha nem akar Ön vagy webmestere ezzel foglalkozni, a SEOZSENI ingyen átvállalja a telepítést. Ha Ön azt akarja, hogy a SEOZSENI telepítse a Prémium Linkcsere programkódot weboldalába, akkor hozzáférést kell adnia a fájlok eléréséhez. Ezt az ún. FTP adatok megadásával és Joomla / Wordpress / Drupal vagy egyéb tartalomkezelőt használó honlapok esetében a CMS rendszer adminisztrátor belépési adataival (e-mail cím / felhasználónév és jelszó) teheti meg.

  • Ezt a funkciót itt találja: SEOZSENI » Közösségi Linképítés » Prémium Linkcsere

Vigyázat, ez nem jár akárkinek! Konkurencia kizárás: a SEOZSENI az elitek klubja. Azoké, akik mindent megtesznek, hogy csúcskategóriás weboldalt készítsenek. Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat

A Google a minőségi weboldalakat jutalmazza az élmezőnybe jutással. Jó tartalom és kiváló linképítés szükséges hozzá. A nyersanyagot Ön adja, a SEOZSENI útmutatásával csúcskategóriás weboldalt készíthet. Ilyen feltételek mellett minőségi linképítést is kaphat ingyen.

Egy szakterületen csak egy személy csatlakozhat. Ha más pályázik az Ő kulcsszavaira, elutasításra kerül a csatlakozás. Aki elsőként szerzi meg a kulcsszót, korlátlan számú weboldallal dominálhatja a célpiacot.

A jelentkezés után egy moderátor megvizsgálja, hogy weboldala megfelel-e a minőségi irányelveknek:

Cégünknek kilenc weboldala van. Először egy weboldal linképítését bíztuk a SEOZSENI-re, az első év után pedig úgy döntöttünk, a többi nyolc weboldalunkat is rá bízzuk.
S. Melinda
Nagyon jó szolgáltatás ahhoz, hogy a célközönségem minél előbb megtalálja a weboldalamat és hogy a keresések között minél előrébb legyen sorolva a honlapom.
Győrky Péter
Együttműködésünk nem ma kezdődött és csak örülni tudok annak, hogy a SEOZSENI az egyik, ha nem a legjobb partnerem. Egy ilyen kapcsolatban a legnagyobb értékek számomra a szakmai tudás, a megértés, segítőkészség, a vállaltak pontos végrehajtása és nem utolsósorban a megkereséseimre történő gyors reagálás. Ezeket itt megtaláltam. Ezek után természetes, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezem. Köszönöm, János
Sólyomvári Géza
A SEOZSENI-vel évek óta egyre jobb helyezéseket érünk el a Google-ban. Csak ajánlani tudom!
L. Zsolt
Honlapunk az első helyen szerepel a két legfontosabb kulcsszóra és még más kulcsszavakra. A portál fejlesztőin kívül, sokat köszönhetünk annak a SEOZSENI tudásnak, ami a tartalom fejlesztésében a rendelkezésünkre állt.
Lőkös Gábor

IGEN, szeretnék az ingyenes
SEOZSENI Közösségi Linképítés
tagja lenni

Ha még nincs SEOZSENI fiókja, ide kattintva hozza létre

--
A közismert keresőoptimalizálás és linképítés technikák szakszerű alkalmazásával weboldala jobbá, értékesebbé válhat. A weboldala minőségi továbbfejlesztésével elnyerheti méltó helyét a Google kereső élmezőnyében. Ebben segít Önnek a SEOZSENI. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Keresőoptimalizálás (SEO) szakértő, a SEOZSENI szerzője

© 2005 - 2020 seozseni.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.